До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бліц-гід по Парижу під час Тижня моди з Екою Іукурідзе

Ідеолог паризького бутика Les Suites Ека Іукурідзе розповідає, куди податися в Парижі під час Тижня моди в перервах між показами.​

Твідовий жакет, Chanel (винтаж) х Tiger in the Rain; блуза з тюлю, Rochas; джинси, Natasha Zinko; каблучки, вінтаж; перстень, латунь, Marni, фото: Mauro Fiorito
Десерти й багети

Раджу почати день в Pattiserrie Cyril Lignac, навпроти музею моди Gallierа і спробувати не тільки їній шоколад і десерти з культового ательє солодкого, але й ранкові viennoiseries і багет. Їсти все це можна прямісінько на лавці в саду музею Gallierа, насолоджуючись тишею музейного простору між показами. Маленькі сквери – в Jardin du Palais Royal, абсолютно особливому Musée Rodin і на Place de Vosges, рятують від суєти. В Cafe Carette поруч з останнім – кращі в місті oeufs brouillés (яєчня-брехуха). А для романтичної прогулянки підійдуть Люксембурзькі Сади та Парк Монсо.

Реклама
Фото: Instagram@cyril_lignac
Фото: Instagram@jardindupalaisroyal

Фото: Instagram@jardindupalaisroyal
Довгі обіди

Мої гастрономічні фаворити – Apicius, Guy Savoy в Monnaie de Paris, Prunier і ресторани в Palais. В Mini Palais варто звернути увагу на інтер'єр і декор. Якщо хочеться тусовки – під час Тижня моди це Loulou, Belle Époque і Kinugawa. Моє секретне місце для буденних обідів – Maison de la Truffe прямо поруч з Les Suites. Всі страви в франко-італійському меню можна "трюфелізувати", а в крамниці при ресторані купити правильну оливкову олію, сири, пасту і шоколад з ароматом трюфеля.

Фото: Instagram@guysavoy
Фото: Instagram@guysavoy
Фото: Instagram@kinugawaparis

Фото: Instagram@kinugawaparis
Шопінг та вінтаж

Шопінг, як правило, я роблю "біля верстата": під час байїнг-сесій для Les Suites завжди знаходяться імена та речі, які мене захоплюють. Париж – найкраще місце для полювання на вінтаж. На вихідних раджу з'їздити до антикварів нa Marché Aux Puces Paul Bert Serpette. Там же можна пообідати в Ma Cocotte – французький ресторан з інтер'єром Філіпа Старка, який обожнюють самі парижани.

Фото: Instagram@lessuites
Краса

За красою слід йти в BALMAIN Hair Salon. Його куратор Набіль Харлоу відповідає за найкрасивіші голови в світі моди, в салоні працює кращий масажист Франції Джиммі Джернет. І навіть з манікюром там справляються на відмінно, що в Парижі велика рідкість. Я завжди записуюся до Олени, Інни чи Гам.

Фото: Instagram@balmainhairsalon
Фото: Instagram@balmainhairsalon
Фото: Instagram@balmainhairsalon

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.