До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що вам потрібно знати про новий альбом Біллі Айліш

Після того як обкладинка британського Vogue заполонила майже весь Інтернет, очікування на новий альбом Біллі Айліш Happier Than Ever досягло апогею.

Билли Айлиш для британского VogueБіллі Айліш для британського Vogue

Другий студійний альбом Айліш з’явився після грандіозного дебюту 2019 року — релізу, який став п’ятикратним володарем премії "Ґреммі" — When We All Fall Asleep, Where Do We Go ? Відтоді Айліш майже не розслаблялася; вона не тільки зняла для Apple TV+ документальний фільм The World's A Little Blurry, а й виграла дві премії "Ґреммі" в березні 2021 року. Одну за її сингл Everything I Wanted, а іншу — за саундтрек до фільму про Джеймса Бонда, No Time To Die.

Реклама

Новий альбом 19-річної суперзірки, безсумнівно, отримає аналогічні нагороди, похвали й визнання. З такою великою кількістю інформації про Happier Than Ever в Інтернеті, Vogue спробував зібрати все, що відомо натепер про довгоочікуваний другий альбом Біллі, який, безсумнівно, стане найгучнішим релізом 2021 року.

Happier Than Ever вийде 30 липня

Другий студійний альбом Айліш виходить усього за два роки й чотири місяці після її дебютного When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Цей день також знаменний днями народження письменниці Емілі Бронте, співачки Кейт Буш і актриси Лізи Кудроу. Ми впевнені, що це все важливі підказки...

В альбомі 16 пісень

Заголовки треків припускають, що в новому альбомі Айліш міркує над тим, як змінилося її життя: Getting Older, I Did not Change My Number. Серед інших цікавих назв — Oxytocin (гормон, пов’язаний з любов’ю), Halley's Comet (до 2061 року ми ще не побачимо цієї комети) і NDA, у якому, хто знає, можливо, Айліш розкриє безліч таємниць знаменитостей.

Все буде чудово, Біллі
Обложка альбома Happier Than EverОбкладинка альбому Happier Than Ever

Обкладинку альбому, на якій зображено блондинку Айліш у сльозах, зняла Келлі Енн Маккласкі. Вона ідеально контрастує з назвою альбому. Як і у всіх творчих починаннях Айліш, не можна очікувати, що все буде так, як здається.

Перший сингл — Your Power — це грубий погляд на насилля в усіх його проявах

Відео в пустелі, яке зняла сама Біллі, побачило світ 29 квітня й зібрало понад 50 мільйонів переглядів усього за один тиждень. Офіційно вона каже про відповідальність, уразливість і безліч способів маніпулювання владою. "Це одна з моїх улюблених пісень, які я коли-небудь писала. Ідеться про безліч різних ситуацій, свідками яких ми всі були. Сподіваюся, цей трек надихне на зміни. Постарайтеся не зловживати своєю владою", — сказала Айліш про трек через Instagram.

Це пісня не про когось конкретного

Шанувальники припустили, що частина синглу присвячена колишнім стосункам співачки з Брендоном Квентіоном Адамсом, зображеним у вищезгаданому документальному фільмі Айліш, але в інтерв’ю Енні Мак на BBC Radio 1 вона наполягала на тому, що слова "You might not wanna lose your power / But having it's so strange" універсальні.

Альбом буде доступний у різних форматах

Happier Than Ever буде доступний не тільки на вінілі, компакт-диску й касеті, а й у різних кольорах: рожевому й коричневому, блідо-блакитному, блідо-жовтому, золотисто-жовтому й холодному сірому.

Автори платівки — Біллі й Фіннеас

Як завжди, ніякі інші продюсери, автори пісень або співаки не зробили жодного внеску у створення альбому — знову Біллі та її брат Фіннеас, що сидять за піаніно в спальні останнього в Лос-Анджелесі, написали вдвох увесь альбом.

Билли Эйлиш и Финнеас на 63-й церемонии вручения премии Біллі Айліш і Фіннеас на 63-й церемонії вручення премії "Ґреммі", 2021
Альбом записано під час пандемії, але він не про Covid-19

Альбом Happier Than Ever, записаний у 2020 та 2021 роках, коли світ змінився для всіх нас, створено під час ізоляції, але в ньому не йдеться про антитіла, суперрозповсюдників або соціальне дистанціювання. "Я не думаю, що зробила б альбом взагалі, якби не Covid, — сказала Айліш ведучому The Late Show Стівенові Колберту. — Але це зовсім не означає, що йдеться про Covid, просто коли у вашому житті все по-іншому, то й ви стаєте іншою людиною".

Альбому передує фотоальбом

Її перша книга Billie Eilish, описана як "приголомшлива візуальна розповідь", містить сотні світлин із сімейних фотоальбомів, які вибрала сама Айліш. Знімки зображують співачку від малоліття до 14 років, коли вона стала суперзіркою зі своїм синглом Ocean Eyes. Книга являє собою особистий погляд на ранні роки попзірки, починаючи від тусовок з братом і закінчуючи грою на піаніно в дитинстві. "Я хотіла, щоб це було про власні спогади, про моє реальне життя — я хотіла, щоб це було справді чесно", — сказала вона Vogue.

Кадр из книги Billie EilishКадр з книги Billie Eilish

Справжня книга супроводжується аудіокнигою Billie Eilish: In Her Own Words ("Біллі Айліш: її власними словами"), у якій зірка ділиться "раніше не розказаними історіями й спогадами зі свого життя й кар’єри, від ранніх років до величезного успіху".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.