До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе та Біллі Айліш стануть співведучими Met Gala 2021

Цього року співведучими Met Gala стануть відразу четверо молодих знаменитостей. Інститут костюма запросив Тімоті Шаламе, Біллі Айліш, Аманду Горман і Наомі Осаку очолити захід, тема якого — "В Америці: лексикон моди" (In America: A lexicon of Fashion).

Тимоти Шаламе на 92-й церемонии вручения премии Тімоті Шаламе на 92-й церемонії вручення премії "Оскар", 2020

"Кожен із цих чотирьох молодих людей уособлює визначальний чинник американського стилю: індивідуалізм, — ідеться в заяві Vogue. — Вони можуть підходити до концепції по-різному, але їхня загальна пристрасть до самовираження через одяг пов’язана з темою виставки. Шаламе, Айліш, Осака і Горман розробили особливу візуальну мову для своїх публічних образів, ґрунтовану на спадщині культової моди, створеної в США".

Реклама
Билли Айлиш на 63-й церемонии вручения премии Біллі Айліш на 63-й церемонії вручення премії "Ґреммі", 2021

Цього року Met Gala відбудеться 13 вересня. Дата проведення заходу збігається з Тижнем моди в Нью-Йорку, який триватиме з 8 по 12 вересня. Виставка Інституту костюма складатиметься з двох частин, присвячених американській моді, перша з яких відбудеться в середині вересня, а друга — у травні наступного року. 18 вересня в музеї відкриється виставка "В Америці: лексикон моди", яка запропонує відвідувачам глибоке занурення в американську моду. Виставка присвячена 75-річчю Інституту костюма.

Аманда Горман на инаугурации Джо Байдена, 2021Аманда Горман на інавгурації Джо Байдена, 2021
Наоми Осака в рекламной кампании Louis Vuitton весна-лето 2021Наомі Осака в рекламній кампанії Louis Vuitton весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.