До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: "ДШ" – новий кліп гурту "Бумбокс"

"ДШ" – трек гурту Бумбокс з нового альбому "Таємний код: Рубікон". Драматичне відео зняв режисер Станіслав Гуренко, який вже втретє працює з гуртом. Кліп знімали в Києві, а залучили до нього 20 акторів і кілька локацій: майданчик "Кінодром", кіностудію Довженка, перехід біля станції метро "Університет". "Як часто ми втрачаємо ґрунт під ногами, коли прагнемо до помилкових цілей, йдемо на повідку громадської думки, стаємо ворогами самим собі?, – каже лідер гурту Андрій Хливнюк. – Ідея відео в тому, щоб нагадати собі про справжні пріоритети і в жодному випадку не ризикувати найдорожчим".

"Я точно можу сказати, що за весь час роботи з гуртом Бумбокс, цей кліп став найскладнішим. Тут справа в пісні. Коли мова стосується кліпу, я працюю лише з тими артистами, музика яких мені близька. Трек "ДШ" виявився дуже сильним і не найлегшим для мене морально. На початковому етапі роботи ми переписали 4 різні сценарії, але всі вони не задовольняли нас до кінця. Ситуація зі сценарієм вирішилася, коли Андрій Хливнюк запропонував свій сценарій – так мені вдалося подивитися на історію очима автора", – розповів режисер Станіслав Гуренко.

Реклама

Почути "ДШ", новий альбом і хіти гурту можна буде 9 листопада на концерті "Бумбокс" у київському Палаці спорту.

Фото: Артур Радько, Сергій Сараханов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.