До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: Бумбокс і Тіна Кароль представили трек "Безодня"

Несподіваний дует: група Бумбокс і Тіна Кароль записали спільний трек "Безодня". Презентація минула незвично: у прямому ефірі, який вели в соціальних мережах музиканти, лідер Бумбокс, Андрій Хливнюк і Тіна Кароль відповіли на запитання слухачів про те, як народився трек.

Ідея такої колаборації належить Андрію Хливнюку. "Безодня" – не просто пісня, це більше сукупність двох різних світоглядів в одному цілому", – розповідає музикант. – Тіна Кароль змогла дати пісні саме таке тембральне й емоційне забарвлення, яке я уявляв, коли писав її. Тіна відразу погодилася на дует, наша робота була невимушеною та легкою. Одна репетиція, одна сесія в будинку звукозапису. Місяць студійної роботи з аранжуванням, мастеринг в США – і робота готова".

Реклама

Для самої Тіни Кароль "Безодня" стала першим дуетом в її кар'єрі. "Безодня" – це історія про зріле кохання, історію, в якій зустрілися двоє людей, і музика дає їм відповіді на всі запитання". Пісня увійде до нового альбому Бумбоксу "Таємний Код; Рубікон".

Режисер кліпу – Стас Гуренко.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.