До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Останній танець: все про костюми прощального концерту гурту "Время и Стекло"

30 жовтня гурт "Время и Стекло" відіграв відразу два прощальні концерти в Києві, подарувавши своїм шанувальникам безліч найрізноманітніших емоцій. Латинські мотиви на сцені чергувалися з фанком і несподіваним танго-пасодоблем у виконанні Наді Дорофєєвої й Позитива, а бродвейські мюзикли змінювалися несподіваними колабораціями й музичними експериментами. Вся програма була сповнена духу голлівудського шику, яким завдячує стилістці Євгенії Скварській — авторці так слушно підібраних сценічних костюмів. Розповідаємо про них докладніше.

Най буде блиск

Блиск 90-х і 2000-х — сяяння розшитого 15 тисячами каменів костюма Позитива й розкішний халат Наді в стилі бродвейських мюзиклів, під яким ховалося не менш ефектне вбрання українського бренду The Coat by Katya Silchenko — над цим образом команда лейбла працювала два дні у вісім рук.

Реклама
Дитя заходу

Другий образ — іронічне уявлення про те, якими мають бути на вигляд голлівудські зірки. Пристрасть і градієнти призахідних відтінків у костюмах балету й артистів, напис Last Dance з каменів на спині Позитива й масивний топ, у якому сяяла Надя Дорофєєва.

Моя лірика

Третій образ можна назвати моментом тріумфу цього ліричного мюзиклу, що розігрався на сцені. У головних ролях: романтик Позитив у неокласичному френчі й Надя в сукні, розписаній рядками з улюблених гітів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.