До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист на вихідні: півгодини нової музики для томного серпня

Міша Бондарєв, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка увійшла в шортлист престижної премії Webby Awards, продовжує створювати для Vogue.ua мікс з найкращої нової музики. Цього разу це півгодини нової музики для початку серпня – томного, жаркого.

1. Khotin Welcome

Немов аматорське інтро з нової пожованої касети від Khotin – саме так варто почати цей мікс, коли за вікном серпнева спека.

Реклама

2. Nengo And The Dodo Women's Group Bunde Dub (Orson Dub Mix)

Цей перкусійний даб я підглянув у одного з головних редакторів журналу Krossfingers під ранок на вечірці East Kultur. Приголомшлива штука для інтелектуальної встряски.

3. Red Axes Addis

Хто ще знає толк в жаркому саунді, як не дует з Тель-Авіва Red Axes? Слідом за хітовим червневим синглом Sipoor хлопці взялися за африканський саунд і представили ще одну платівку на три треки під назвою Trips # 1: In Africa EP. Трек, включений в цю добірку довгий, але цікавий і медитативний, цілком відповідає назві платівки – справжня подорож в Африку, яку не хочеться припиняти. А якщо вам і цього мало, тоді погляньте на YouTube їх документальний фільм про пригоди в Африці, має бути цікаво.

4. Vakula Maskull’s Keyhole

Вакулу прийнято називати найвідомішим українським електронним музикантом. Це чисто для довідки, але як би там не було, вам варто звернути увагу на його альбом A Voyage To Arcturus, який вже в серпні стане доступним в цифровій версії. Це парадоксально жива електронна музика, записана на стику екзотичних музичних жанрів – від експериментального диско і тропічного джазу до саундтреків до науково-фантастичних фільмів.

5. Penelope Trappes Carry Me

Музика Penelope Trappes перенесе вас в задушливу ніч в придорожньому барі.

6. Parrish Smith Sex, Suicide & Speed Metal

А під цю музику ви залишаєтеся один на один з червоною нічною пустелею, яку борозните в своєму чорному Шевроле Імпала і свідок вам лише повний місяць.

7. DJ OIL Brouillage

"Досліджувати чи не досліджувати? Ось в чому питання" – говорить голос з вашого приймача, і вам, природно відома відповідь. Рука в чорній шкіряній рукавичці підкручує блискуче кільце гучності приймача вправо, мотор ричить як бенгальський тигр і ви розчиняється в обіймах ночі. Приємної подорожі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.