До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає співачка Оля Діброва

Цього року музикантка Оля Діброва перезапустила свою кар'єру. Діброва заявила про себе в 2012 році, коли стала солісткою популярної групи Gorchitza, пізніше був електронний дует DVOE. В цьому році артистка представляє свій проєкт Ready in LED. Новий проєкт Олі натхненний черговою хвилею популярності диско-музики і знову актуальною естетикою сінтвейва неон, кіберпанк, вінтажне вбрання, латекс і спортивні ретрокари. Для всіх бажаючих поринути в цей музичний тренд, Ready in LED зібрала плейлист з треками, які надихнули її на запис дебютного мініальбому "Unreal".

Ready in LED

Ghost Vision — Shakuhachi

Реклама

Теплий бас і солодкі вокальні гармонії ідеально поєднуються з ритмом драм-машини в дусі легендарного треку "Vogue" Мадонни. Ідеальний трек для початку вечірки.

Lovelock — Don’t Turn Away

Lovelock, він же Стів Мур, — мультиінструменталіст і кінокомпозитор з Нью-Йорка. Його альбом "Burning Feeling" я регулярно переслуховую і щоразу захоплююся його вмінням поєднувати синтезатори з живими інструментами. Цьому запису вже більше 10 років, але він, як і раніше, не втрачає своєї актуальності. З Lovelock у мене цікава історія. Якось він попросив мене записати бек-вокал для синглу його приятеля. Там був такий романтичний приємний софт-рок. Я допомогла йому і просто з пристойності запитала, що за приятель? З’ясувалося, це Ден Стівенс. Відомий актор і музикант. Він знімався в "Абатстві Даунтон" і мюзиклі "Красуня і Чудовисько". Багато хто може знати його за роллю Олександра Лемкова в комедії Eurovision: The Fire Saga.

Rheinzand — Obey

Супергрупа з Копенгагена, яка заворожує своєю музичною свободою і шармом. Вокал Шарлотти Калуверц я вважаю одним з найкращих на світовій диско-сцені просто зараз. Її голос вирізняється дивовижною красою і харизмою. Однойменний альбом Rheinzand став відкриттям минулого року для всіх досвідчених меломанів. Я заслухала його до дірок, а потім дізналася, що альбом вийшов на датському лейблі Music for Dreams. Він належить діджею Кеннету Баггеру. Так, слово за слово, і ми домовилися з Кеннетом, що він зробить ремікс на мою композицію "Feel". Кеннет виступає на Ібіці з 1992 року і, здається, знає абсолютно всіх. Просто зараз я готуюся до інтерв'ю з ним. Хочу розпитати про все на світі!

Roman Flugel — Parade D’Amour

Хіт вечірок! Ідеальне поєднання італо-диско та ейсід-хауса. Легкий і витончений бенгер від маестро німецької електронної сцени. Роман Флюгель випустив цю композицію на лейблі Running Back. Бос лейбла — Герд Янсон зробив ремікс на мій трек "Whatever". Я була в захваті від його звучання, коли вперше почула. Ніби New Order і Depeche Mode зустрілися разом на одному танцполі в 2049 році. Хлопці з моєї команди сказали, що цей ремікс — це в цілому фірмове звучання лейблу Герда Янсона. І тоді я почала слухати увесь його каталог. Там і знайшла "Parade D'Amour". Роман Флюгель і Storken — мої улюблені артисти Running Back. Останній живе в Швеції і робить наймиліші вечірки на свіжому повітрі для п'яти осіб. Ми часто списуємося і дружимо! Думаю, ще зробимо разом щось цікаве.

Italoconnection — My Life Musik

Назва дуету говорить сама за себе. Фред Вентура і Паоло Гозетті родом з Мілана і пишуть чудову танцювальну музику. Цей трек був у мене репіте впродовж усієї зими і посідає перше місце в моєму чарті найбільш надихаючих пісень. У своєму головному хіті вони співають: "My life is music, music is life, sweet sounds to help you take flight". Точніше і не скажеш!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.