До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Laura Marti дасть концерт у Львові

19 серпня українська джазова співачка Лаура Марті дасть великий сольний концерт у Львові. Лаура представить композиції з двох альбомів — "Shine" і "Все Буде Добре". Нагадаємо, що концерт у Львові мав відбутися більш як рік тому, у березні 2020-го, але тоді Лаурі довелося його скасувати, як і весь український тур, через пандемію.

В інтерв’ю vogue.ua Лаура розповіла, що була засмучена через скасування концертів, але в підсумку вирішила присвятити карантин самоосвіті. "На карантині я отримала задоволення: вправлялася в музичній грамоті, згадала гармонію, сольфеджіо, двоголосся. І я була щаслива, тому що одна річ — підтримувати себе в тонусі, а інша — прогресувати. Рости! Музикантові треба рости! Я маю амбіції робити серйозні джазові проєкти за кордоном, з великими артистами. Для цього мені треба весь час удосконалювати свої навички".

Реклама

Концерт відбудеться в новому концертному залі ENNIO EVENT SQUARE. Співачка обіцяє, що цього вечора на публіку чекають музичні сюрпризи й несподівані колаборації. Квитки можна придбати за посиланням

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.