До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кого слухати на техно-вечірці NECHTO x Sila Sveta

2 жовтня Nastia й qievdance влаштують у Києві шоу-кейс NECHTO x Sila Sveta. Подія стане найбільшою з усієї серії та збере понад 4000 тисяч осіб на двох танцмайданчиках.

Photo: Hanna Hrabarska

Реклама

NECHTO об’єднали зусилля з міжнародною студією дизайну Sila Sveta, що спеціалізується на розробленні інноваційних цифрових технологій і концептуальному дизайні. Sila Sveta співпрацює з Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Cardi B, Offset та Іваном Дорном. Серед великих подій у їхньому портфоліо — світлове оформлення фестивалів Arma і Signal, а також розроблення відеоінсталяцій для Met Gala. Майже всі міжнародні артисти з лайнапу виступлять в Україні вперше. "Це було наше головне завдання. Я в такий спосіб намагаюся освіжити українське музичне поле", — каже Nastia.

У цьому матеріалі vogue.ua розповідає про музикантів, виступів яких не можна проґавити.

Lee Holman

Lee Holman — ірландський диджей, неодноразово грав у берлінському клубі Tresor. Засновник лейблу Kawl Imprint, який також видається на знаменитому британському лейблі Ferox. Представник старої школи. Пише некомерційне, мудре, глибоке й дуже інтелектуальне техно. "На мій погляд, це дуже недооцінений артист, музика якого має частіше лунати як на вечірках, так і в диджей-сетах інших артистів", — каже про нього Nastia. Його треки ввійшли до першого сезону шоу Scary Beautiful. А вже в першій половині 2020-го на лейблі NECHTO вийде платівка Lee, що міститиме чотири гіпнотичні треки диджея.

Voin Oruwu

Voin Oruwu — один із псевдонімів київського музиканта, диджея й саунд-продюсера Дмитра Авксентьєва (він же Koloah і Tropical Echbird). Публіці він відомий своїми виступами на всіх найбільших фестивалях електронної музики в країні — Brave! Factory, Strichka, Ickpa й Ostrov.

Діма — справжня місцева зірка електронної сцени. Якщо будь-який з його псевдонімів з’являється в лайнапі вечірки — це певний знак, що її не можна проґавити. Регулярно виступає в Closer і на Кирилівській.

У 2021-му в прокат вийшов фільм "Байконур. Вторгнення", до якого Діма Авксентьєв написав саундтрек. Він також створює музику до відеоігор і танцювальних перфомансів колективу Apache Crew. Музикант неодноразовий учасник Boiler Room, зокрема з проєктом Voin Oruwu він був одним з восьми українських диджеїв, які виступили на першій вечірці Boiler Room х Схема в Києві.

Stef Mendesidis

Stef Mendesidis — диджей, який видається на лейблі Ben Klock — Klockworks. Крім багатьох іменитих клубів у різних країнах світу, він грав також у культовому берлінському Berghain. Це один з найкращих грув-майстрів у сучасній електронній музиці. Він залишається фанатом класичної школи техно, але переробляє цю музику по-своєму, унаслідок — виходить авторський саунд, дуже близький за духом до 90-х.

Після свого першого виступу на NECHTO Stef став резидентом лейблу. А також, буквально за 10 днів після свого сету він переїхав з Берліна до Києва, тому що закохався в локальну сцену й місцевих людей. Диджей відомий своїми нескінченними сетами. Він може грати 10 годин поспіль і не втрачати водночас зв’язку з аудиторією.

Symonenko

Symonenko — псевдонім київського диджея Віталія Симоненка, музика якого виходить на лейблі Анастасії Тапольської. Грав у клубах Closer і Metaculture, виступав на фестивалях Ostrov і Hamselyt ', а також на всіх попередніх вечірках NECHTO.

Симоненко — меломан і фанат музики в усіх її проявах. Для нього музика — це особлива мова спілкування й ресурс, що живить його. У своїх роботах дотримується техногенної звукової спрямованості. Віталій змішує стеми й семпли власного виробництва, з яких народжується його унікальний лайв-саунд. У грудні 2020-го випустив свій дебютний мініальбом Nech005, над яким працював кілька років.

R.M.K

R.M.K — новий музичний проєкт популярного британського диджея Roberto, засновника бренду Fossil Archive. За плечима музиканта більш як 20-річна кар’єра, але виступ на NECHTO x Sila Sveta стане дебютом для його проєкту.

Roberto давно створює дуже якісну музику. Він постійно шукає шляхи реалізації свого таланту й самовираження. Проєкт R.M.K музикант придумав на хвилі популярності техно. Він являє собою швидшу й інтенсивнішу, але не мейнстримну музику. Він, як і Stef Mendesidis, схильний до впливу 90-х, але його звучання свіже й актуальне. Його музику та її енергію неможливо ігнорувати. Один з перших треків R.M.K увійшов в епізод Scary Beautiful, який Nastia записала на Миколаївському суднобудівному заводі.

Bejenec

Bejenec — український музичний продюсер Даня Сенічкін, який виступає тільки з лайвами. Резидент Культури звуку й засновник & the refugees.

Сенічкін — рок-зірка світу електронної музики. Під час своїх лайвів він найчастіше з’являється з голим торсом або в різному незвичайному вбранні. У своїх виступах змішує техно, ейсид, транс, брейкбіт і безліч інших напрямів, а також грає безсмертні гіти на кшталт реміксу на Дідюлю, улюблену пісню батька музиканта, і "Нічної варти". Люди на його лайвах буквально божеволіють від щастя. Виступає на багатьох великих локальних вечірках (Veselka, Blyskavka, Materia) і фестивалях (Ostrov, Brave! Factory).

До лайнапу NECHTO x Sila Sveta також увійшли: Daria Kolosova, Ben Khlifa, Metarøs, Etapp Kyle, Splinter UA, Danilenko, Deniraw, Nastia, #BSKD. Організатори заявляють, що буде Secret Guest, ім’я якого оголосять ближче до події.

Текст: Аня Білоус

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.