До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати: 5 найкращих треків з сезону показів осінь-зима 2019/20

Сезон показів осінь-зима 2019/20 закінчився, а Vogue.ua тим часом вибрав 5 найкращих композицій, які стали натхненням для дизайнерів – від культового треку Девіда Боуві до баскської різдвяної пісні, написаної в XIV столітті.

David Bowie – Heroes

Heroes написана Девідом Боуві 1977 року і з тих пір стала фактично найзнаменитішою його піснею. У березні 2019-го вона стала дуже зворушливим доповненням до показу Chanel, який французький дім присвятив Карлу Лагерфельду, що помер у лютому.

Реклама
Gabriel’s Message, аранжування Едгара Пертмана

Цей баскський різдвяний гімн написаний в XIV столітті, його виконували Стінг, Мадонна і Шарлотта Черч. На показі Gucci він пролунав в аранжуванні британського органіста ХІХ століття Едгара Петтмана.

Philip Sheppard – Atomic Cathedral

Знаменитий британський віолончеліст Том Шеппард цього сезону став музичним натхненням відразу для двох модних будинків – Loewe і Thom Browne. На показі Loewe звучали його композиції Atomic Cathedral і Welcome To Utopia.

James Brett – Passing

До симфонічної музики звернувся і Том Браун. Саундтреком його показу стала неймовірно красива і урочиста композиція французького композитора Джеймса Бретта.

J'ai un Plan – Embrasse Moi

Embrasse moi – новий французький електронний проект. Їх трек J'ai un Plan, рваний і немов ламкий, став ідеальним доповненням показу елегантної і стриманої колекції Celine.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.