До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: 8 треків, щоб зустріти весну

Міша Бондарєв, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка увійшла у шортлист престижної премії Webby Awards, продовжує створювати для Vogue.ua суміш з найкращої нової музики. Цього разу це 8 треків, щоб зустріти весну напоготові.

1. Johny Nash Root

Реклама

Останній реліз голландського лейбла Music From Memory, який друкує пластинки з непоміченою і не виданою музикою.

"Make a Wilderness" Johny Nash натхненний описами пустельних ландшафтів з книжок Джеймса Балларда, Кормака Маккарті і Сюсаку Ендо. З заголовного треку Root ми і почнемо наше прощання із зимою.

2. AFAR Desert

Тріп-хоп зі дзвінкою гітарою і щільним басом у найкращих традиціях жанру. Рекомендую слухати весь альбом. Не часто зустрінеш пластинки, що не зациклюються на одному жанрі, а "music from afar" – саме така.

3. Celine Gillain Fight or Flight

Хіт зими "Fight or Flight" вартий того, щоб прослухати його ще не раз.

4. Roy Garrett & Man Parrish Hot Rod to Hell

Нова платівка лейбла "Dark Entries", що "копає" у сторону невиданих холодних записів 80-х. Цього разу вони представили поезію героя нью-йоркського гей-підпілля Роя Гаррета з акомпанементом Мена Париша. Унікальна концептуальна робота, друге пришестя Жана Жене у віршах і музиці. Дуже рекомендую!

5. Stevie Whisper The Crying Wolf

Розширюємо музичну географію Східної Європи синглом з майбутнього альбому Стіві Віспера. Батько белградського лейбла YES створив агресивну, глибоку, гіпнотичну танцювальну музику, яку хочеться слухати знову і знову.

6. Curses Fortify

Новий реліз від Curses представлений італо-орієнтованим лейблом Italian Dance Wave, Берлін. Апогей еволюції італійської музики, що увібрав у себе все найкраще з атмосфери техно-танцполів і бельгійського new-beat.

7. Sir E.U. Brand New Bag (prod. Max D)

Так би звучав хіт "I'll House You" від Jungle Brothers якби вони записували його сьогодні.

8. Men I Trust Say, can you hear

Мрійливий інді-рок з Квебека для перших весняних поїздок на велосипеді. Ця музика заряджає вітамінами, а трек можна завантажити безкоштовно на bandcamp групи Men I Trust;)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.