До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 зірок сучасного джазу, про яких потрібно знати

30 квітня світ відзначає Міжнародний день джазу. Це свято десять років тому ініціювали ООН і ЮНЕСКО — щоб підкреслити дипломатичну роль джазу в об’єднанні людей у ​​всьому світі. З нагоди свята Олексій Коган, артдиректор фестивалю Leopolis Jazz Fest і великий знавець джазу, спеціально для vogue.ua розповідає про нові імена в сучасному джазі. Приємного прослуховування!

Джейкоб Кольєр

Яскравий зразок сучасного музиканта, неймовірного мультиінструменталіста. Коли дивишся на нього, тільки одна думка: як він це робить? Квінсі Джонс неталановитих не підтримує. У 26 років музикант вже має п’ять премій "Ґреммі"! У 2018 році нам вдалося запросити його виступити у Львові, упевнений, слухачі добре пам’ятають цей виступ.

Реклама
Ітамар Борохов

Вперше молодого талановитого ізраїльського трубача Ітамара Борохова побачили в Бремені на jazzahead! кілька років тому. Він нам подарував свій альбом. А цього року за результатами конкурсу премії LetterOne RISING STARS Jazz Award 2020 (European edition) він став переможцем. Як ви знаєте, престижна нагорода дає переможцю можливість виступити на популярних джазових фестивалях у Європі, серед яких і Leopolis Jazz Fest. Шалено раді, що він приїде до нас у Львів.

Тамара Лукашева

Українська співачка, композиторка, піаністка, яку визнано найкращою співачкою Німеччини. Пишаємося нашими музикантами!

Джазмея Горн

Приголомшлива американська співачка, дивовижна виконавиця. У 2015 році вона виграла Міжнародний джазовий конкурс Телоніуса Монка. Частиною її призу став контракт з Concord, завдяки якому вона випустила альбоми A Social Call і Love and Liberation. Хочемо її запросити на Leopolis Jazz Fest виступити на площі Ринок у Львові в майбутньому.

Сімін Тандер

Висхідна зірка, співачка лейбла ECM. Має один з найдивовижніших голосів європейського джазу. Пропоную в цьому самостійно переконатися, послухавши її роботу із зірковим піаністом Тордом Густавсеном.

Джої Александр

Зараз йому тільки 17. Джої Александр — вундеркінд, який почав пробувати грати джаз у шість років! Він наймолодший музикант, коли-небудь номінований на премію Ґреммі в джазовій категорії. І вже хедлайнер відомих джазових фестивалів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.