RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Рецепт пряного пасхального печива від Єлизавети II

13 квітня 2020

Минулими вихідними західний світ відсвяткував Великдень, з яким своїх підписників встигли привітати світові зірки та лідери думок. Напередодні свята королівська сім’я поділилася рецептом пряного пасхального печива на своїй офіційній сторінці в Instagram. Запрошуємо ознайомитися з рецептом печива від королівських кондитерів.

Photo: @theroyalfamily

Інгредієнти

Для тіста:

350 г борошна;

5 г соди для випічки;

10 г меленого імбиру;

5 г кориці;

125 г несолоного масла;

175 г світлого м’якого коричневого цукру;

1 яйце;

60 г цукрового «золотого» сиропу.

Для глазурі:

2 яєчні білки;

600 г цукрової пудри;

Харчовий барвник на ваш вибір.

Приготування

Тісто:

Розігрійте духовку до 170 .

У мисці змішайте борошно, соду й спеції. Далі додайте нарізане кубиками масло й перемішайте масу до консистенції, схожої на крихти. Додайте цукор. Потім яйце й сироп і перемішайте, поки не вийде тісто.

Тісто розкачати до товщини 5 мм. Використовуйте спеціальні формочки для печива або картонні шаблони, щоб надати печиву бажану форму.

Викладіть печиво на антипригарний килимок або пергаментний папір і випікайте на середній полиці вашої духовки 12—15 хвилин.

Випікайте печиво, поки воно не зберігатиме свою форму й не стане золотистого кольору.

Перед тим, як прикрашати глазур’ю, готове печиво треба повністю остудити.

Глазур:

Додати 1 яєчний білок до 600 г цукрової пудри й збити до однорідної маси. Глазур має бути плавної текстури, не розшаровуватися й тримати форму.

Щоб глазурі вистачило на все печиво, додайте ще один яєчний білок, аби розбавити суміш.

Прикрасьте печиво й насолоджуйтеся!

рецепт · Пасха · Королевская семья · еда ·

Ще в розділі Living

Популярне