До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зупиніться в готелі Thurnhers Alpenhof, щоб покататися на лижах в Цюрсі

Зимові канікули в Thurnher's Alpenhof на австрійському гірськолижному курорті Цюрсі в Арльберзі.

Готель Thurnher's Alpenhof

Цюрс — мініатюрне тірольське село з пряниковими будиночками на берегах альпійського озера Цюрсзее і центр найбільшого в Австрії гірськолижного регіону Арльберг, який прославився на весь світ своїми трасами. Разом із сусіднім Лехом Цюрс вже багато років поспіль входить до клубу Best of the Alps, що об'єднує 12 найкращих альпійських містечок і вважається найрозкішнішим австрійським курортом.

Реклама
Готель Thurnher's Alpenhof

П'ятизірковий готель Thurnher's Alpenhof, розташований біля підніжжя канатних доріг Цюрсзее і Хексенбоден, подібний до Цюрсу. У ньому дві будівлі в дусі альпійського шале, ідеально вписані у гірський ландшафт курорту. У головній — 14 сьютів і 24 люкси, ресторан, лаунж-бар з відкритим каміном і панорамною сонячною терасою, спа-центр з критим басейном, саунами, паровою лазнею і фітнес-залом. У шале Thurnher's Residences — п'ять приватних апартаментів площею від 55 до 220 кв. м з обладнаною кухнею, просторою вітальнею-їдальнею, ванною кімнатою з джакузі, а іноді й сауною, а також цілодобовим обслуговуванням і послугами консьєржа. Thurnher's Residences можна зняти повністю й жити компанією. А якщо захочеться змінити обстановку, то до головної будівлі всього 100 метрів і вільний доступ до всіх зон та послуг Thurnher's Alpenhof.

Готель Thurnher's Alpenhof
Готель Thurnher's Alpenhof

У Thurnher's Alpenhof дизайн з локальним колоритом, який має сучасний і свіжий вигляд. В інтер'єрах багато красивого дерева і текстилю з розкішними принтами Pierre Frey, Andrew Martin і Jim Thompson. Номери по-домашньому затишні, а двох однакових не знайти. До того ж, перед відкриттям нового сезону команда декораторів оновлює кожну кімнату і громадські зони. Незмінними залишаються альпійський дух готелю і п'ятизірковий рівень сервісу. Не дивно, що Thurnher's Alpenhof — десятиразовий володар нагороди Five Star Diamond Award, еквівалента "Оскара" в готельній індустрії, а ще він входить в асоціацію The Leading Hotels of the World, а отже, гості Thurnher's Alpenhof можуть отримувати додаткові привілеї, ставши членами Leaders Club.

Готель Thurnher's Alpenhof
Готель Thurnher's Alpenhof
Готель Thurnher's Alpenhof

Ще одна гордість готелю — його ресторан, яким керує шеф Яннік Інгенхофф. Щовечора він закохує гостей у свої вечері з 5–8 страв, влаштованих, як дегустаційні сети. Це не просто набір страв, а старанно вибудована композиція з ідеальною взаємодією різних текстур, температур і консистенцій, де всі інгредієнти гармонійно поєднані. Кулінарні композиції доповнюються рідкісними сортами вин і чарівним видом на білі схили Арльберзьких гір.

Готель Thurnher's Alpenhof

Зима в Цюрсі ніжна: тут немає вітрів, як на льодовиках, а завдяки особливому мікроклімату сніговий покрив зберігається з середини грудня і до середини квітня. Катання в Цюрсі буде до душі кожному, хто стане на лижі. Південний схил підійде для дітей і початківців, а північний — для професіоналів. Сноубордисти оцінять кілька фан-парків, любителі бігових лиж — траси між Лехом і Цюрсом, а альпіністи — єдиний у Тиролі зимовий скелелазний схил у районі Рендль. А якщо хочеться легко й красиво підкорити незайманий сніговий спуск — до послуг гостей є опція хелі-скі.

Готель Thurnher's Alpenhof

Відпочиваючи в Thurnher's Alpenhof, маршрути можна змінювати хоч щодня і жодного разу не повторитись. Завдяки трьом новим підйомникам, що з'єднують Цюрс з Лехом і Санкт-Антоном, зона катання тепер тягнеться на 305 км і дозволяє обкатати всі траси по єдиному скі-пасу. Бажаєте швидкої їзди, крутих схилів, "червоних" і "чорних" трас — варто взяти курс на Санкт-Антон, а якщо практикуєте філософію Slow Life і катання без метушні й рекордів – ідеальний маршрут Цюрс — Лех.

Готель Thurnher's Alpenhof

Thurnher's Alpenhof — єдиний готель у Арльберзі, що пропонує своїм гостям послуги власного лижного гіда. Роман Дорнавер підкорює круті схили з професіоналами і вчить маленьких гостей кататись на лижах в ігровій формі. Він же покаже шлях до найкрасивіших лижних хатиночок-ресторанів і снігових схилів, познайомить з красою позатрасового катання, допоможе стати на рокерні лижі або освоїти будь-які техніки катання, від карвінгу до фрірайду. А ще остаточно й безповоротно закохає в зиму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.