До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ефірних олій, які допомагають впоратися з тривогою

Зазвичай ми хвилюємося перед чимось новим, і часто в таких переживаннях приємного мало. Щоб знизити тривогу, додайте в свою вечірню рутину ритуал ароматерапії. Ось 5 ефірних олій, які допоможуть заспокоїти і розум, і душу. А тепер видихніть...

Олія ладану

Ладан є відомим стимулятором настрою, оскільки він впливає на ту частину мозку, яка відповідає за контроль емоцій. Додайте кілька крапель у ванну з водою або на серветку, щоб аромат олії змішався з парою, поки ви у ванній.

Реклама
Трояндова олія

Цей заспокійливий аромат допомагає знизити тривогу і відчуття паніки. Акуратно втирайте кілька крапель олії в потилицю і голову. Бонус: одну або дві краплі олії можна додати в крем для обличчя, щоб заспокоїти шкіру.

Бергамот

Ця цитрусова олія миттєво поліпшує настрій, тож використовуйте її в дифузорі, щоб освіжити простір. Сконцентруйтеся, зробивши кілька глибоких вдихів і видихів, щоб очистити і заспокоїти зайнятий розум. І не забувайте, що цитрусові олії підвищують чутливість шкіри до сонячного світла.

Перцева м'ята

Така олія чудова для заспокоєння шлунка, незалежно від того, страждаєте ви розладом чи у вас просто "метелики в животі". Нанесіть масажними рухами кілька крапель на живіт, щоб зняти напругу і спазми. Олію перцевої м'яти також можна використовувати при болях в м'язах або втирати в шкіру голови, щоб полегшити головний біль.

Лаванда

Доведено, що олія лаванди сприяє розслабленню і глибокому сну. Вдихайте аромат кількох крапель олії зі своїх долонь і втирайте його в стопи перед сном.

За матеріалами: vogue.co.uk (Poppy Roy)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.