До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 причин зупинитися в Cotton House Hotel у Барселоні

Можливо, з цим погодяться не всі, але головна умова вдалої подорожі — зупинка в правильному готелі або апартаментах. Тому що коли ви вирушаєте в колоритну Барселону, важливо, щоб готель не просто розміщувався в зручному місці, а й сам був визначною пам’яткою. Розповідаємо, чому не можна пройти повз Cotton House Hotel у Барселоні.

Зручна локація

Розташування готелю все-таки має ключове значення. У разі з Cotton House Hotel відстань до майже будь-якої локації, що може зацікавити, забирає 20 хвилин — пішки, якщо ви зібралися на пляж, і автомобілем, якщо прямуєте до аеропорту. Готичний квартал, знаменитий Будинок Бальо і головний проспект міста Пасео-де-Грасія розміщуються на відстані п’ятихвилинної прогулянки від дверей готелю.

Реклама
Будівля з історією

Жити в будинку з історією завжди цікаво. Жити в гарному будинку з історією та еклектичним інтер’єром — подвійна втіха. Зведена в XIX столітті будівля є однією з головних пам’яток архітектури в місті. Ще у XX столітті тут розміщувався бавовняно-текстильний фонд і штаб-квартира, засновники якої мали намір перетворити будівлю на справжній храм бавовни. Вже 2015 року будівля змінила свій вигляд, ставши готелем.

Унаслідок реставрації замінили всі інженерні системи будівлі, відповідно до вимог сучасного комфорту, перетворивши "храм бавовни" на готель. Однак багато оригінальних деталей збереглися, серед яких мармурові сходи, паркет і стіни багатьох приміщень.

Лаконічні та розкішні номери

За оформлення інтер’єрів готелю відповідав відомий в Іспанії дизайнер Ласаро Роса-Віолан. Йому вдалося поєднати вишуканість сучасної еклектики з потрібною для гостей готелю функціональністю. Водночас номери готелю стали прикладом лаконічної розкоші. Всі 83 номери, включно з просторими люксами, оформлені в бавовняній тематиці: стримана колірна гама з білого, чорного й сепії; натуральні тканини й текстури; постільна білизна з єгипетської бавовни. Все в номерах, від оздоблення до халатів і капців, нагадує про велич будівлі ще сто років тому.

Програма розваг

Хоча Cotton House Hotel, безумовно, є домівкою для мандрівників з усього світу, тут також влаштовують тематичні заходи, куди запрошені абсолютно всі — від пожильців до місцевих мешканців. Так можна познайомитися з барселонцями за чаєм у бібліотеці або коктейлем у барі. Ще в готелі є простір під назвою gossypium — з латинської це слово означає "бавовник", проте за своїм призначенням подібне до англійського gossip (плітки), — де гості готелю можуть отримати всю інформацію про актуальні заходи, вечірки, виставки, вистави та інші культурні активності Барселони. Послуга "Сорочка на замовлення" — окрема приємність. Адже кожен охочий може вшанувати історичну пам’ять будівлі готелю й замовити сорочку за індивідуальними мірками у найкращого кравця міста. Непоганий сувенір, правда?

Громадські ініціативи

Сьогодні не досить бути гарним, сучасним і зручним. Сьогодні візуальна привабливість і чудовий сервіс мають доповнюватися соціальною позицією. У Cotton House Hotel регулярно організовують волонтерські заходи, спрямовані на допомогу селам, нужденним, дітям і дорослим. Серед останніх ініціатив готелю: збір харчових продуктів для нужденних, збір одягу для нужденних під час різдвяних канікул, пожертвування готельних подушок для медитативних практик. І саме така активність справді перетворює колись знатний будинок на справжній храм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.