До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

150-річчя Moët: як минув урочистий вечір

22 травня відбулося масштабне святкування ювілею Дому шампанських вин Moët & Chandon. Гучна вечірка на честь 150-річчя легендарного шампанського Moët Impérial минула в відреставрованому фамільному "Шато-де-Саран" – архітектурній перлині, що ідеально вписалася в ландшафт Шампані. Культове шампанське вперше з'явилося 1869 року на честь Наполеона Бонапарта – почесного гостя і друга Будинку. З нагоди свята представили лімітовану серію пляшок із спеціальним написом "I" – "Impérial". Захід відвідали багато знаменитостей, в числі яких були: Ума Турман, Кейт Мосс, Наталі Портман і амбасадор бренду – тенісист Роджер Федерер.

Кейт Мосс, Ума Турман, Роджер Федерер і Наталі Портман

Організацією масштабного святкування у родинному маєтку займався президент і головний виконавчий директор Moët & Chandon, Стефан Баскьєра. "Ми щасливі вітати наших почесних гостей у відреставрованому Шато-де-Саран, щоб відсвяткувати 150-річчя Moët Impérial з величним масштабом і вшанувати легендарний момент в історії нашого Дому", – сказав Стефан Баскьєра.

Реклама
Шато-де-Саран

Елегантна коктейльна вечірка в Шато перейшла у святкову вечерю, оформлену з дивовижною дзеркальною конструкцією, спеціально спроектованою для того, щоб відобразити приголомшливу красу виноградників Moët & Chandon. Вечерю приготували "в чотири руки" французький шеф-кухар, володар трьох зірок Мішлен і амбасадор бренду з 2014 року, Яннік Аллен, і Домінік Кренна – співвласниця і шеф-кухар ресторану Atelier Crenn з трьома зірками Мішлен у Сан-Франциско. Гості вечора змогли поласувати гастрономічним сетом у поєднанні з лімітованим шампанським Moët Impérial.

Moët Impérial

Вечір завершився музичним номером британської співачки Фрей Райдінгс, чиї мелодійні звуки надали гармонії святу. Фінальні акорди супроводжував різнобарвний феєрверк над виноградниками Moët & Chandon.

<b>моет</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.