До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що залишилося за кадром офіційних фотографів Met Gala

Чий образ на балу Інституту костюма Met Gala 2018 був кращим: Ріанни в Maison Margiela by John Galliano або Сари Джессіки Паркер в Dolce&Gabbana? Яка довжина подолу суконь Oscar de la Renta Кейт Босуорт і Prabal Gurung Діани Крюгер? Чи зустрічається Ілон Маск зі співачкою Граймс і де була Бейонсе? Ці питання, що виникли після появи офіційних фотографій з червоної доріжки Met Gala 2018, задавали собі всі модні інсайдери. Відповіді на багато з них знаменитості залишили в своїх Insta-stories. Практично, в прямому ефірі Мадонна, Кім Кардаш'ян, Сара Джессіка Паркер та інші показували підготовку до найважливішого модному заходу року.

<b>stories gala 42</b>

Реклама

Ірина Шейк прилетіла на бал в Нью-Йорку з мамою на особистому джеті. Сам Крістіан Лубутен узував актрису Блейк Лайвлі прямо в паті-бусі по дорозі на вечірку. А стиліст Ріанни, Мел Оттенберг, фотографувався з улюбленим дизайнером Джоном Гальяно і згадував, як той дав йому першу роботу. Це і багато іншого в добірці особистих відео і фотографій гостей балу, на який мріє потрапити кожен модник та модниця. Хоча б тому, що там в живу співала Мадонна і мода знову підтвердила те, що вона є мистецтвом.

<b>insta gala 42</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.