До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: березень 2021

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Джессіка Біл
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Разом із весною в життя ввійдуть перспективні робочі проєкти, цікаві пропозиції про співпрацю й нові фінансові можливості. Дипломатичні якості представників знака допоможуть у веденні найскладніших переговорів, хоча поступитися в непринципових моментах усе ж доведеться.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Час ухвалювати відповідальні рішення: у когось вони стосуватимуться нерухомості, у когось — роботи. Успішними виявляться і купівля-продаж житла, і нові проєкти — якщо представникам знака не забракне сміливості за них узятися. Вірогідні підвищення зарплати, отримання премії або вступ на нову посаду.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

Діяти сміливіше й активніше — найкраща стратегія в березні. Час роздумів і планування минув, тепер зірки надаватимуть нові можливості тим, хто не боїться заявити про себе. Усі починання обіцяють бути успішними, якщо дотримувати плану й системності у роботі.

РАК, 22 червня — 22 липня

Перший весняний місяць подарує купу приємних емоцій і так сентиментальним представникам знака. Це ідеальний час, щоб відвідати далеких родичів, вирушити на відпочинок за місто або влаштувати вечірку для близьких. Наприкінці березня можливий приємний сюрприз.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Сил стане на втілення найсміливіших і найамбітніших планів, але швидких результатів гороскоп не обіцяє. На тлі затримок і зволікань може з’явитися думка кинути проєкти, які не виправдали сподівань, однак сумніватися не варто: у загальному підсумку вони принесуть свої плоди.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Випадкова зустріч має всі шанси стати доленосною. З одного боку, нове знайомство цього місяця, ймовірно, переросте в серйозні стосунки. З іншого — зірки рекомендують придивитися до старих приятелів: вони можуть розкрити абсолютно нові грані свого характеру.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Постаратися опинитися в потрібний час у потрібному місці — єдина підказка гороскопу на березень: все інше відбудеться без причини. Березень — сприятливий місяць для розв’язання питань з різними інстанціями, завершення тривалих юридичних процедур та інших бюрократичних процесів.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Нові курси, вебінари, відвідування навчальних заходів — усе це допоможе представникам знака знайти ґрунт під ногами й подивитися на життєві ситуації свіжим поглядом. Але навчання не замінить живого спілкування: хоч який щільний графік, зустрічі з друзями принесуть безсумнівну користь.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Настає час відважних дій. Тривалі роздуми призведуть до втрачених можливостей, тож коли хочеться домогтися бажаного, доведеться проявити наполегливість. У березні слушно попрацювати й над тілом: спортивні навантаження допоможуть підготуватися до пляжного сезону.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

Місяць обіцяє бути легким і приємним. Під впливом планет, імовірно, захочеться кардинально змінити імідж, головне — не ухвалювати імпульсивних та емоційних рішень. Ідеальний варіант — попрацювати з персональним стилістом, до того ж березень сприяє вдалому шопінгу.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

До нескінченних зустрічей, переговорів і нарад можуть додатися ще й відрядження. Для профілактики вигоряння варто дотримувати намічених планів і режиму дня. Ще ліпше — влаштувати мінівідпустку в колі близьких, до того ж може трапитися нагода відпочити за кордоном.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Початок весни принесе романтичний настрій і відчуття закоханості. Легко й просто будуть налагоджені стратегічні партнерства в робочих проєктах. Є висока ймовірність отримання дивідендів від вдалих інвестицій. Для тих, хто планує великі покупки, березень подарує можливість вигідних придбань.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.