До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

VELO представив оновлену лінійку нікотинових паучів

На правах реклами

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність

Реклама

Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин

Компанія "Бритіш Американ Тобакко" (БАТ) оголосила про вихід на український ринок серії нікотинових паучів без тютюну із новим бренд-кодом під уже відомим брендом VELO.

Нікотинові паучі VELO — це інноваційний продукт, що дає змогу споживати нікотин без диму й попелу. Пауч — знахідка, мабуть, для кожного повнолітнього споживача нікотину: він не залишає неприємного запаху на волоссі й одязі, як це часто буває зі звичайними сигаретами. Навпаки, паучі мають приємний аромат, не містять тютюну, а отже й не впливають на білосніжність вашої усмішки. Вам не потрібно робити інгаляцій і вдихати продукти горіння, що дає змогу уникати впливу токсичних і канцерогенних речовин на організм. Загалом, плюсів і переваг VELO має багато.

Перевтілення VELO у новому бренд-коді помітне не тільки за зовнішньою зміною дизайну. Сміливішим став і головний слоган бренду — "Наважся і зроби! #утебеєVELO". Водночас в оновленій версії залишаються ті смаки, що вже отримали позитивні відгуки: лісові ягоди, тропічні фрукти, морозна м’ята, крижана м’ята й журавлина. Також можна вибрати й різні за міцністю паучі: від мінімальної, з двома крапками на етикетці, до найбільшої, з п’ятьма крапками.

Той, хто вирішить придбати оновлені паучі VELO, з першого погляду оцінить й ергономіку банки. Вона відкривається легко та зручно: треба тільки натиснути з обох боків і потягнути кришку вгору. Під нею — не менш зручні у вжитку самі нікотинові паучі. Досить лише розмістити один з них між верхньою губою і яснами, щоб відчути легке поколювання (ознака того, що нікотин почав діяти), і впродовж 30 хвилин він виконуватиме своє завдання. Одна з головних зручностей дизайну — спеціальний відсік у банці, куди можна покласти використані паучі.

Одна з головних переваг VELO на ринку — це розвиток унікальної концепції "етичного споживання нікотину" й відповідального ставлення до оточення. До того ж людям, що використовують VELO, не треба в будь-який спосіб себе обмежувати. Якщо традиційне куріння сигарет пов’язане з безліччю негативних аспектів і заборон, то сьогодні нікотинові паучі зводять їх нанівець. Це означає, що вам більше не потрібно шукати спеціально облаштовані місця для куріння й увесь час думати про те, щоб не завдавати незручностей людям навколо себе. З VELO ви можете насититися нікотином де завгодно й коли завгодно: від офісу до вагона метро або салону літака під час подорожі.

Крім того, VELO — передусім інноваційна модель споживання нікотину з потенційно зниженим ризиком, якщо порівнювати з традиційним курінням. Унікальна запатентована формула забезпечує рівномірний розподіл нікотину впродовж усього часу споживання. Для виготовлення паучів підібрали найякісніші складники: нікотин, мікрокристали целюлози, ароматизатори та підсолоджувачі.

Отже, VELO фактично руйнує всі стереотипи, розширює уявлення про спосіб споживання нікотину, робить його зручнішим і сучаснішим. Зрештою, така модель додає більше волі й динаміки до щоденного ритму життя. Це можливість отримувати те, що вам треба, і водночас бути активними, адже — #утебеєVELO.

До речі, нині, замовляючи на сайті одну банку VELO, другу банку отримуєте тільки за одну гривню. Деталі спеціальної пропозиції можна знайти на сайті VELO. Ця пропозиція діє з 15 лютого по 15 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.