До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Samsung представили нову лінійку телевізорів і моніторів для роботи та відпочинку

Samsung звернули увагу на бажання людей у 2020 році й переосмислили значення технологій у житті кожного. Нова телевізійна лінійка бренду обіцяє втілити в реальність найсміливіші фантазії, коли якість зображення й універсальність пристрою роблять життя легшим і комфортнішим. Vogue.ua розповідає про головні технологічні новинки цієї весни.

Під час онлайн-презентації Unbox & Discover чільні представники Samsung зазнайомили глядачів з новими моделями телевізійної лінійки 2021 року, частиною якої стала технологія MICRO LED, телевізор Samsung Neo QLED, дизайнерські телевізори, монітори й саундбари. Складний 2020 рік засвідчив, що коли в домі є телевізор, його функція не може обмежуватися розвагою. Через це кожен пристрій нової телевізійної лінійки спрямовано як на розваги, так і на розвиток і вдосконалення робочого простору.

Реклама

Технологія MICRO LED стала втіленням сміливих бажань команди Samsung, що працює над досягненням якісного, яскравого й контрастного зображення нового рівня. Ще 2018 року бренд представив дисплей MICRO LED у форматі The Wall, який пропонував гнучкість у вжитку, але потребував професійного встановлення. Цього року технологію MICRO LED втілили у форматі звичайного телевізора. Тепер кінематографічний дисплей розміром 88-110 дюймів можна встановити вдома самостійно, щоб насолоджуватися безмежною глибиною картинки, ніби в кінотеатрі.

Samsung MICRO LED

Телевізор Samsung Neo QLED також став тим, що у світі технологій називають "новими можливостями". Завдяки процесору Neo Quantum і новим світлодіодам Quantum Mini вийшло досягти надточного керування світлом. Тепер насичений чорний, яскрава підсвітка й інтелектуальні технології масштабування дають змогу занурюватися в зображення на абсолютно новому рівні. До того ж Samsung Neo QLED надає доступ не тільки до перегляду фільмів, спортивних заходів і відеоігор, а й таких активностей, як заняття спортом вдома. І зважаючи на якість зображення, занурення в атмосферу спортивного залу стає майже реалістичним.

Телевізор Neo QLED, Samsung

Відомим трендом у виборі телевізора стала можливість дизайнерської інтеграції вибраної моделі в домашній простір. У наші дні найбільшу популярність мають не просто надтонкі панелі з якісним зображенням, а телевізори, які з легкістю витвору мистецтва зливаються з простором, буквально відіграючи роль артінсталяції. Samsung представили телевізор The Frame, який можна персоналізувати відповідно до власних естетичних уподобань і домашнього інтер’єру. Варіації різнокольорових рам дають змогу по-новому оформити інтер’єр. Також є можливість завантажувати на екран The Frame зображення від провідних онлайн-галерей у світі, як-от NAVA Contemporary і Etsy.

Телевізор The Frame, Samsung

The Premiere — перший у світі потрійний лазерний проєктор з якістю зображення 4K. Його особливості: компактність, легкість у вжитку, можливість поширювати зображення з короткої відстані (всього кілька сантиметрів від стіни або екрана) і яскравість живого зображення. На додачу до проєктора наприкінці 2021 року Samsung планує представити розкладні екрани спеціально для The Premiere.

Проєктор The Premier, Samsung

І, звісно, коли є класна картинка, неможливо не доповнити досконале зображення наповненим звуком. Нова лінійка звукових панелей 2021 Q Series може похвалитися ексклюзивною технологією Q-Symphony, яка дає змогу синхронізувати аудіо з телевізором Samsung, забезпечуючи тривимірне звучання. До того ж цей новенький саундбар має здатність сканувати навколишній простір, щоб оптимізувати якість і гучність звуку під поточні умови.

Саундбар HW 950A, Samsung

Низкою унікальних новинок, які стали чи не першими такими на планеті, Samsung гучно заявили про намір вражати нас цього року. Що ж, ледве ставши на поріг, весна 2021 року вже запам’яталася проривом у телевізійному світі. Цікаво, що буде далі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.