До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мікі Рурк закликав уряд Німеччини надати допомогу ЗСУ

Американський актор Мікі Рурк з перших днів повномасштабного вторгнення рф підтримує українців. Він неодноразово робив емоційні заяви, вимагав від уряду США й НАТО закрити небо над Україною та закликав західних лідерів надсилати допомогу ЗСУ. Тепер Мікі звернувся до керівництва Німеччини з проханням якнайшвидше надати українським захисникам важке озброєння.

Актор написав у своєму Instagram-акаунті: "Всю Україну руйнують, ріжуть і вбивають. Сполучені Штати та наші співвітчизники надсилають хоробрим українцям і їхнім військовим всю техніку й усю артилерію так швидко, як тільки можуть. Україна ніколи не здасться, вони будуть битися до останнього, тому я посилаю термінове прохання до одного з наших найближчих союзників — Німеччини. Нам дуже потрібно, щоб ви активізували та пришвидшили постачання й усю артилерію, яка потрібна українським бійцям, щоб вижити. Там не шкодують ані людей похилого віку, ані дітей. Ця безбожна війна має закінчитися якнайшвидше. Давай, Німеччино, твоя допомога потрібна зараз, а не завтра. З усією повагою".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.