До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл і принц Гаррі переїжджають до Лос-Анджелесу

Герцоги Сассекські й далі шукають ідеального місця для життя. Після того як пара відмовилася від виконання обов’язків старших членів королівської сім’ї й переїхала до Канади, минуло близько двох місяців. Весь цей час ходили чутки про їхній подальший переїзд до рідної для Меган Маркл Каліфорнії на літо, але епідемія коронавірусу внесла в їхні плани корективи й все сталося швидше. Саме так стверджує журнал People, покликаючись на власні джерела в оточенні Гаррі й Меган.

Принц Гаррі й Меган Маркл

Місцеві ЗМІ також пишуть, що герцоги оселилися у відокремленому будинку недалеко від Голлівуду, що дає їм змогу почуватися в достатній безпеці, попри активне поширення епідемії COVID-19 саме в США. Цей переїзд найімовірніше пов’язаний з новою роботою "колишньої принцеси" — компанія Disney оголосила, що Меган Маркл озвучить новий документальний фільм студії. Він називається "Слон" і буде показаний на каналі Disney Plus вже 3 квітня. Дружина принца Гаррі уклала з компанією довгостроковий контракт, у межах якого Disney за її роботу перераховуватимуть кошти організації Elephants Without Borders, що захищає слонів у дикій природі. Багато експертів підкреслюють, що для Маркл — це чудова можливість повернутися в професію, але водночас бути активною благодійницею.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.