До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеї їстівних подарунків для друзів-гурманів

Продовжуємо збирати ідеї подарунків на головні свята року. Цього разу vogue.ua пропонує звернути увагу на їстівні подарунки, які додадуть солодкості або гостроти в життя близьких людей.

Photo: Getty Images
Шоколад

Шоколад — не банальний подарунок. Особливо якщо він призначений для людини, яка любить шоколад у всіх його іпостасях. Новорічні свята є чудовим приводом, щоб проявити увагу, вибравши оригінальний сорт або шоколадне асорті — так дегустація перетвориться на ціле шоу.

Реклама
Шоколадні цукерки, Neuhaus
Печиво

Пісочне печиво традиційно випікають у Шотландії на честь різдвяних та новорічних свят. Враховуючи, що подорожі нині — розкіш, зануритися в іншу культуру можна завдяки традиційній випічці.

Пісочне печиво, Walkers
Чай

Смачний, правильно заварений чай має важливе значення в житті багатьох людей. Якщо ви не знаєте, який саме чай подарувати, виберіть набір з різними сортами.

Набір зеленого чаю, Kusmi Tea
Гострі соуси

Мексиканська, азійська, індійська кухні стають дедалі популярнішими в наших широтах. Заморські спеції і міцні поєднання знаходять своїх шанувальників, а вони, своєю чергою, більше не уявляють себе без гарячих смаків. Якщо у вашому оточенні є така людина, подаруйте їй випробування — найгостріші соуси, які тільки зможете знайти.

Гострі соуси, Arizona Gunslinger Smokin' BBQ & Steak Sauces
Лікер

Гастрономічна культура активно процвітає, а лікери є невід'ємною частиною багатьох коктейлів, десертів і навіть кавових напоїв. Мініатюрні пляшечки з різними лікерами дуже милі, часто містять смачний продукт і стануть приємним подарунком. Подумайте про це.

Лікери, Vana Tallin Cream

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.