До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 розкішних книг на подарунок

Книга — найкращий подарунок, особливо якщо ця книга — витвір мистецтва. У святковій підбірці vogue.ua — наймодніші і найкрасивіші книги українських і західних видавництв, які можна подарувати на Новий рік мамі, сестрі, чоловіку, подрузі, колезі і собі коханій.

Ukrainian Women in VOGUE

Ukrainian women in Vogue — колекційна книга про видатних українок. Стане гарним подарунком для тих. хто любить мистецтво фотографії та моду, і колекціонує на своїх полицях саме такі книги. Нова книга українського Vogue присвячена героїням, які змінюють світ тут і зараз, і залишають свій слід в історії. На обкладинці — українська співачка Тіна Кароль. Серед успішних українок, представлених у книзі, — Олена Зеленська, Мілла Йовович, Маша Єфросиніна, Софія Андрухович, Еміне Джапарова, Анна Різатдінова, Джамала і багато інших.

Реклама
Dior Hats: від Крістіана Діора до Стівена Джонса

Розповідь про 70 чудових капелюхів Dior, обраних для книги Стівеном Джонсом, одним з найшанованіших дизайнерів капелюхів нашого часу. Сам Крістіан Діор написав у своєму Маленькому словнику моди: "Капелюх необхіден для будь-якого образу. Це останній штрих. В якомусь сенсі капелюх — найкращий спосіб розкрити вашу індивідуальність". До книги увійшли 70 капелюхів і найкращі зйомки з ними: від перших капелюхів New Look до венеціанських капелюхів Іва Сен-Лорана, творів Марка Боана і драматичних капелюхів Джанфранко Ферре.

Видавництво Rizzoli

Арт-бук "Попелюшка"

Ця книга – нестандартне видання всім відомої казки Шарля Перро. Книгу прикрасили ілюстрації художниці Галини Зіньки, а також доповнена реальність. Навівши смартфон на спеціальний qr-код, можна оживити картинки: Попелюшка починає танцювати, приміряти одяг, загалом, культова казка справді оживає на очах читача. Художниця наповнила малюнки зразками побуту та стилю французького двору, а також знаковими атрибутами art de vivre XXI століття. Так, Попелюшка у книзі читає Vogue та приміряє одяг модних брендів Louis Vuitton та Alberta Ferretti. Ідеальний подарунок для читачок, що люблять моду та... казки.

Grace: 30 років моди в Vogu

Видатна Грейс Коддінгтон, стилістка і колишня креативна директорка американського Vogue, провела в редакції журналу 30 років — і написала про це книгу. Мемуари Коддінгтон — це особисті анекдоти й інсайдерські історії про роботу з талановитими фотографами Сесілом Бітоном, Ірвінгом Пенном, Брюсом Вебером, Стівеном Мейзелемом і Маріо Тестіно, а також з такими знаменитостями світу моди, як Наомі Кемпбелл, Лінда Євангеліста, Маноло Бланік. Також книга цінна надзвичайно точними і правильними цитатами Грейс Коддінгтон не лише про моду, але і про життя.

Видавництво Phaidon

Тритомник Chanel

Assouline і Chanel представляють нещодавно оновлену трилогію, що оспівує дух і спадщину Дому Chanel. Це тритомник, присвячений моді (Chanel Fashion), прикрасам і годинникам (Chanel Jewelry і Watches) і ароматам та красі (Chanel Fragrance And Beauty). 240 сторінок розкішних ілюстрацій і найкращих зйомок Chanel — у подарунок справжньому fashionista.

Assouline

Арт-бук "Worlds of Phantasmagoria"

Ідеальний подарунок для всіх, хто розбирається в сучасному мистецтві. Арт-бук Worlds of Phantasmagoria — книга українського художника і стріт-художника Володимира Манжоса. Монументальні, з фантастичними сюжетами розписи Володимира Манжоса можна зустріти у всьому світі — від Австралії до Сан-Франциско. Напевно, ви бачили його роботи і в Києві. Worlds of Phantasmagoria Vol.1. — естетське чорно-біле видання, присвячене його графіці, і воно занурює читача у фантасмагоричні світи, де є місце елементам фольклору, науки, містики, релігії та символізму — все, що стало впізнаваним стилем Waone.

"Одяг… та інші важливі речі" Олександри Шульман

Під Новий рік у видавництві Arthuss виходить нова книга колишньої головної редакторки британського Vogue Олександри Шульман. "Одяг... та інші Важливі речі" — захоплюючий нон-фікшн про речі та їхню роль у нашому житті. Олександра Шульман, редакторка британського Vogue упродовж 25 років (1992-2017), розповідає про 556 речей з власного гардеробу, про роль, які ці речі зіграли в її житті, і про свої стосунки з одягом, починаючи з самого дитинства. Передзамовлення книги можна зробити за посиланням.

Видавництво Arthuss

Книга з серії Fashion Eye; Louis Vuitton & Synchrodogs
Новий альбом Louis Vuitton з серії Fashion Eye присвячено Україні. Його автори — найвідоміший у світі український фотодует Synchrodogs. Художня манера Synchrodogs, дуже інтимна і естетська, яскраво виражена в серії Slightly Altered ("Ледь змінені"), яка стала основою книги Louis Vuitton. Природа на їхніх знімках піднесена і прекрасна, а людина — майже завжди оголена, застигла в неприродній позі — схожа на інопланетянина, який знайомиться з новою планетою. Фотопейзажі і поетичний ленд-арт Synchrodogs — не те що б критика неусвідомленого споживання і безвідповідального ставлення до природи, стільки зізнання в любові до планети.
"Нарбут"

Унікальне видання "Нарбут" оцінить кожен, хто працює з візуальним мистецтвом: дизайном, графікою, книжковою справою. Це книга про художника Георгія Нарбута — він увійшов в історію як автор перших українських грошей, поштових марок, герба Української Народної Республіки і навіть державного друку. У видавництві "Родовід" вийшла реконструкція "Нарбутівського Збірника" — збірки листів, ескізів та спогадів видатного графіка, знищеної в 1933 році. Кожна з 500 копій видання має унікальну обкладинку, згенеровану за допомогою алгоритму з різних творів Нарбута, фрагментів фото і тексту. Просто оцініть те, як видана і зроблена ця книга.

Видавництво "Родовід"

Арт-бук "Постійне місце проживання"

Це напевно захоче мати в своїй колекції кожен шанувальник (і прихильниця) письменника Сергія Жадана. До нього увійшла вибрана поезія Жадана, починаючи з 1990-х і до сьогодні, а також ілюстрації відомого українського художника-графіка Павла Макова. Це невелика тендітна книга без обкладинки, яка підкреслює крихкість людського існування.

Видавництво ist publishing

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.