До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З бульбашками в келиху: як пройшов бранч Слави Зорі

Створити своє ідеальне свято легше, ніж здається. І цього року хочеться, щоб найпам’ятніші події були по-справжньому особливими й теплими, незалежно від формату — чи це сімейна вечеря, чи зустріч із подругами або галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwinery ми вирішили нагадати, як важливо в цей час сповнюватися приємними емоціями й не забувати, що ми самі ковалі свого щастя. Новою героїнею нашого проєкту стала інфлюенсерка Слава Зоря, яка зібрала подруг на душевний бранч, а ми подивилися, як це було.

"Сьогодні нам особливо бракує живого спілкування і я щаслива, що на моїх бранчах активні й самодостатні дівчата не просто знайомляться одна з одною, а надихають власним прикладом і діляться секретами успіху", — розповідає Слава Зоря, до якої цього разу в гості завітали засновниця Guzema Jewellery Валерія Гузема, стилістка Марина Борщевська, шеф-редакторка vogue.ua Віолетта Федорова, засновниця Have A Rest Аліна Долініна, блогерка Міла Заболотна, засновниця флористичної студії Rosen Ville Вікторія Броністовська й лікарка Марія Федчук.

Реклама
Слава Зоря

"Я завжди дуже ретельно вибираю учасниць бранчу. Мені хочеться, щоб дівчатам було цікаво одна з одною і вони не просто добре провели час, а й винесли щось корисне для себе, — продовжує Зоря. — Це можуть бути знання, знайомства або просто потік натхнення. Я втішена, що на моїх бранчах відбувається потужний нетворкінг і нерідко народжуються нові проєкти".

<b>СлаваЗоряБранч</b>

"Слово „камерний" можна сміливо назвати одним з головних цього року — галасливі вечірки до ранку тепер трансформувалися в камерні вечері, замість музичних фестивалів ми радше опинимося на камерному квартирнику, — описує атмосферу бранчу Віолетта Федорова. — Цією камерністю мені й імпонують формати подібних бранчів, коли можна нікуди не поспішати, спілкуватися із цікавими дівчатами, пити ігристе та сповнюватися позитивною енергетикою".

Віолетта Федорова
Аліна Долініна

"Я вже не вперше беру участь у бранчі Слави й завжди приходжу сюди з величезним піднесенням, — розповідає дизайнерка Валерія Гузема. — Особливо важливі вони тепер, коли маємо так мало живого спілкування, а від нескінченних Zoom-конференцій вже псується настрій".

Валерія Гузема
Марина Борщевська

"Настрій — це головне для мене, саме тому я дуже уважна до деталей, — додає Слава Зоря. — На моїх бранчах ми завжди даруємо дівчатам квіти, а найкращим супутником подібних зустрічей є ігристе, адже не дарма моє pr-агентство називається Bubbles in Champagne. Цього разу мій вибір припав на натуральне ігристе Artwinery — це єдиний в Україні виробник, який виготовляє ігристе тільки класичним методом Шампенуа". Під час виробництва ігристих традиційним методом Шампенуа бульбашки утворюються натуральним способом прямо в пляшці.

Слава Зоря

Чудовим доповненням для зустрічі з подругами стане рожевий брют Artwine 18-місячної витримки в пляшці, який не тільки матиме ефектний вигляд у келиху, але й потішить гармонійним і насиченим смаком свіжих фруктів і ягід. У його посмаку чітко виражені ноти персика, білої сливи, грейпфрута, суниці, червоної й чорної смородини, що вдало гармонує з легкими закусками, креветками, червоною ікрою та морепродуктами.

ARTWINE BRUT ROSE 18

Нагадаємо, що єдиний український виробник ігристих вин лише класичним методом Шампенуа — це компанія Artwinery, яка є найбільшою в східній Європі. Виробництво Artwinery розміщене в унікальному місці — підземних артгалереях на глибині 72 метри. Вони весь рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови — незалежно від пори року температура повітря становить 12—14 °C, а вологість — 88—90%. Адже тільки в таких місцях натуральні ігристі можуть дозрівати спокійно й поступово, набуваючи тих найсмачніших бульбашок, за які ми їх так любимо. До речі, тільки в таких умовах народжується французьке шампанське в регіоні Шампань.

ARTWINE BRUT ROSE 36

Локація: La Veranda Restaurant & Garden

Відео: Polina Grebenik

Фото: Anya Dvorianets

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.