До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яка вона — ідеальна вечірка співачки Lida Lee

Створити своє свято, простіше простого. І в цьому році хочеться, щоб ваші особливі події були вражаючими, незалежно від формату — чи буде це сімейна вечеря, зустріч з подругами або галаслива вечірка з друзями. Разом з Artwinery ми вирішили нагадати, як важливо в цей час наповнювати себе приємними емоціями і не забувати, що ви самі створюєте свята. Першою героїнею нашого проекту стала Lida Lee та вечірка її мрії.

Запорука ідеальної вечірки для мене — це компанія. Я обожнюю, коли близькі й рідні душею люди збираються разом і створюють ту саму атмосферу, яка потім наповнює теплом довгими зимовими вечорами. Ще для мене ідеальна вечірка неможлива без танців... Я обожнюю танцювати, це мене розслабляє й наповнює енергією водночас. Третій складник правильного свята — ігристе. Ці бульбашки в келиху вміють створити той самий святковий настрій і додати будь-якій вечірці саме ігристого шарму.

Реклама

Вечірка моєї мрії... Це вечірка в стилі фільму "Великого Гетсбі". Я просто обожнюю естетику й настрій 1920-х, адже не дарма їх називали "бурхливими". Цей час був не тільки дуже гарним і веселим, але й дуже музичним. Це епоха джазу, а я дуже небайдужа до цього стилю музики. Зізнаюся, дуже довго не наважувалася до нього підступитися, адже джаз — це почуття й емоції, і глядач миттєво почує фальш у голосі. Артист має проживати кожну мить і це одночасно велика насолода й велика відповідальність.

Ігристе для мене... Це не тільки настрій, а й справжня естетика. Є щось таке граційне в цьому вузькому келиху й перляжі бульбашок, які линуть вгору. Мені подобається шляхетність цього напою, його хочеться пробувати в найкращих місцях і запам’ятовувати той самий момент...

Найпам’ятніша моя вечірка... Відбулася майже рік тому. Це був наш новорічний корпоратив, який організував для нашої команди Діма Монатик. Ми заздалегідь домовилися, що в цей день не беремо ніяких виступів, а присвятимо вечір тільки собі. До того ж приїхали ми на свято прямо з валізами, оскільки вже наступного дня мали багато виступів, зокрема й у новорічну ніч. Паті в нас була тематична, присвячена Кубі, і я згадую цю вечірку досі. Обожнюю свята, до яких потрібно готуватися, докладати зусиль, обдумувати костюми й потім занурюватися в цю атмосферу...

<b>Artwinery_Guys</b>

Вечірки майбутнього... Вони обов’язково будуть. Люди дуже скучили за святами. Я це бачу навіть на наших приватних виступах перед невеликими компаніями. Люди вже на першому треку опиняються біля сцени, співають з нами всі пісні й танцюють. Всі хочуть розслабитися й просто видихнути, з келихом ігристого, звісно ж...

Ідеальним доповненням до домашньої тематичної вечірки стане напівсолодке ігристе Artwine 18-месячної витримки в пляшці за класичною технологією Шампенуа. Його м’який та освіжний смак спочатку розкривається стиглими соковитими фруктами, а потім продовжується нотами ледь помітних відтінків карамелі, гармонійно поєднуючись із ароматом медового воску й кураги. Це ігристе створить святковий настрій на будь-якій вечірці. Подавати його можна з несолодкими фруктами, десертами або морозивом, а найкраща температура охолодження — 6—8 °C.

ARTWINE WHITE SEMI-SWEET 18

Нагадаємо, що єдиний український виробник ігристих вин тільки класичним методом Шампенуа — компанія Artwinery, яка є найбільшою в східній Європі. Весь цикл виробництва в Artwinery розміщений в унікальному місці — на глибині понад 72 метри в підземних гіпсових штольнях або, як їх ще називають, артгалереях, що весь рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови — незалежно від пори року температура повітря становить 12—14 °C, а вологість — 88—90%. У таких умовах витримуються натуральні ігристі вина й шампанське в регіоні Шампань. Адже тільки так ігристе може дозрівати спокійно й поступово, набуваючи тих найсмачніших бульбашок, за які ми так любимо цей напій.

TALENT: Lida Lee

LYRICS & MUSIC: MONATIK

DIRECTOR: Kirill Sulyga @ 5films

DOP: Oleg Bondarenko

CREATIVE DIRECTOR & PRODUCER: Marina Sandugey-Shyshkina

LINE PRODUCER: Edie Derbisheva

STYLIST: Zhenya Primachenko

STYLIST ASSISTANT: Dasha Bihun, Liza Rakovskaya

MAKEUP: Oksana Cherepania

HAIR: Julia Stets

MAKEUP & HAIR ASSISTANT: Margarita Bondarenko, Valentina Galay

SET-DESIGNER: Tanya Kantemirova @COMILFODECOR

Daniil Lamanov, Kristina Andreeva

FOCUS PULLER: Kirill Poddubny

EDIT & COLOR: Kostiantyn Semerei

GAFFER: Alexey Fedorenko

PHOTOGRAPHER: Anya Dvorianets

SOUND: Zvuchit Production (Dmytriy Monatik, Chilibi Anton, Yeremenko Sergei)

DANCERS: Vladimir Rakov, "SWEET" Nikita Levoshchenko, "JAY" Zheka Dmitrienko, Dima Osypenko

MODEL: Sasha Kugat, Mari, Andrey Panibratets @BALLS,

Tanya Serbina @Selectivemgmt,

Dasha Chaickovskaya @BlancModelAgency

Special thanks : HILTON KYIV

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.