До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Девід Швіммер і Дженніфер Еністон зустрічаються

У шанувальників серіалу "Друзі" був привід для приємних хвилювань — таблоїд Closer повідомив, що колеги по шоу Дженніфер Еністон і Девід Швіммер, які нині не в стосунках і говорили про те, що закохані одне в одного, під час возз’єднання акторського складу, зустрічаються.

Дэвид Швиммер и Дженнифер Энистон в сериале Девід Швіммер і Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі"

Але всього за кілька годин після появи матеріалу Closer представники Швіммера заперечили цю інформацію. Ось що стверджував британський таблоїд, покликаючись на слова "надійного джерела": "Після возз’єднання ("Друзів") стало ясно, що спогади про минуле пробудили почуття в них обох і що хімія, яку їм завжди доводилося приховувати, все ще є між ними. Вони почали листуватися відразу після знімання, і буквально минулого місяця Девід прилетів з Нью-Йорка, щоб побачити Джен у Лос-Анджелесі".

Реклама
Дэвид Швиммер и Дженнифер Энистон в сериале Девід Швіммер і Дженніфер Еністон у серіалі "Друзі"

"Вони проводили час у будинку Джен. Вечорами вона готувала для них обох, вони розмовляли та сміялися. Їх також бачили за келихом вина й під час прогулянки одним з найулюбленіших виноградників Джен у Санта-Барбарі, і було ясно, що між ними хімія", — писали в таблоїді.

Але представники Швіммера заперечили інформацію про те, що він і Еністон зустрічаються, заявивши виданню The Independent, що "чутки про роман не відповідають дійсності".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.