До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, які зроблять цей Новий рік незабутнім

Формула ідеального Нового року у кожного своя, але все одно є складові, які зроблять його незабутнім. Vogue.ua вибрав свої обов'язкові пункти.​

Сукня

Не важливо де та з ким буде святкуватися Новий рік, якщо ідеальне плаття знайдено. Ми радимо зробити вибір на користь оксамиту або леліток. Обоє стануть в нагоді і після свят.

Реклама

<b>NYDressMartini</b>

Martini Asti

Задати правильний настрій новорічного вечора допоможе пляшка охолодженого Martini Asti. Це ігристе вино з білого мускату, без цукру, розкривається насиченим смаком та легко поєднується з різними стравами. Martini Asti проводиться тільки в Італії, про що говорить відмітка D.O.C.G. на пляшці.

Новорічна музика

Ще одна важлива складова свята – новорічна музикака. З треками Сінатри, святкова атмосфера сама заповнить будинок та залишиться лише дочекатися гостей, щоби всім разом зустріти Новий рік.

Ялинка

Який Новий рік без ялинки, особливо в епоху Instagram? Поки залишається кілька днів до головної ночі року, можна надихнутися дизайнерськими ялинками або просто прикрасити дерево, як у дитинстві: з мандаринами, цукерками та вінтажними іграшками.

Ялинка Карла Лагерфельда для Claridge’s, Лондон
Подарунки

Без цього пункту й зовсім складно уявити свято. До речі, фахівці з етикету радять, що скільки б гостей не планувалося, подарунок варто підготувати для кожного. Він не обов'язково повинен бути дорогим, але увагу приділити потрібно.

<b>ПодаркикМартиниАсти</b>

Читайте також:

Що приготувати на Новий рік. На новий лад

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.