До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 надихаючих подкастів, щоб послухати на карантині

Подкасти захопили світ: це зручно, корисно і цікаво. Свої подкасти ведуть Меган Маркл і принц Гаррі, Мішель і Барак Обама. Цього разу vogue.ua вибрав 5 надихаючих подкастів — про щастя, взаємини і психологію, які допоможуть нам пережити локдаун з користю.

The Happiness Lab, подкаст про щастя

Автор цього подкасту Лорі Сантос — учена, викладачка психології в Єльському університеті. У Єлі вона читає курс з психології (він про те, що таке щастя і як бути щасливим), який став найпопулярнішим курсом за 300-річну історію університету. На основі курсу Лорі розробила подкаст про щастя — і він блискучий. "Ви можете подумати, що знаєте, що саме потрібно, щоб бути щасливішим... Більше грошей, краща роботу або відпустка, гідний Instagram. Ви зовсім не маєте рації", — стверджує Лорі. Вивчаючи науку про щастя, вона з’ясувала, що багато хто з нас чинить прямо протилежне тому, що дійсно може зробити наше життя кращим — і під час своїх подкастів радить "вчитися" щастя: медитувати, займатися спортом, висипатися і любити оточуючих.

Реклама
Where Should We Begin, подкаст психолога Эстер Перель

Подкаст зоряного терапевта Естер Перель, яку New York Times називає головним у світі фахівцем зі стосунків і сексуальності. У цьому революційному подкасті Естер Перель дозволяє нам з вами послухати, як реальні пари обговорюють з нею складні моменти своїх взаємин — від матері і сина, які намагаються встановити межі, до чоловіка і дружини, які наблизилися до розірвання свого шлюбу. Подкаст в буквальному сенсі записаний в її робочому кабінеті під час консультацій з клієнтами. Погодьтеся, це безцінно. І дуже цікаво.

Modern Love, розповіді про кохання

"Сучасне кохання" — колонка в газеті New York Times, де ось вже 16 років поспіль публікуються любовні історії реальних людей. Нещодавно колонка перетворилася на подкаст. У ньому ці чудові, зворушливі і по-справжньому сучасні любовні історії зачитують (і розігрують) знамениті актори: Деніел Редкліф, Аманда Сейфрід, Ніколь Кідман та інші. Захоплюючий подкаст, в якому поєдналися хороша література і Голівуд — повірте, ви не зможете відірватися.

Anna Faris Is Unqualified

Актриса Анна Феріс запрошує зірок Голівуду до себе в студію, щоб поговорити про взаємини. Слухачі телефонують просто під час запису, а зірки надають їм поради щодо взаємостосунків, зазвичай спираючись на власний досвід і приправляючи все це кумедними анекдотами. Серед гостей — Демі Мур, Єва Лонгорія, Емілі Ратаковскі, Кеорі Малліган. Погодьтеся, почути від них пораду буде приємно.

Happier, подкаст письменниці Гретхен Рубін

Гретхен Рубін профі своєї справи: вона отримала юридичний ступінь в Єльському університеті, багато років працювала у Верховному суді США. Паралельно встигла стати письменницею — випустила кілька біографічних книг про Черчілля і Кеннеді. Якось Гретхен зрозуміла, що в метушні справ давно не відчувала радості і щастя — і взяла собі за мету стати щасливою, а заодно написати про це книгу. Про це вона спочатку писала в блозі, а в 2009 році випустила книгу "Проєкт" Щастя ", де докладно описує шлях до щастя (шлях у буквальному сенсі: в січні вона працювала над тим, щоб стати щасливішою в особистому житті, в лютому — у фінансовому, і так далі), що стала бестселером. Детальніше про книгу "Проєкт Щастя" прочитайте тут. Її подкаст називається "Щасливіше" і в ньому Гретхен дає практичні поради про те, як змінити своє життя — цілком конкретні, жодної метафізики.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.