До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 причин завітати на Supernatural Wine Festival

Другий фестиваль натурального вина Supernatural Wine Festival відбудеться 26 лютого в Києві на майданчику M82 за підтримки Visa. У заході візьмуть участь 5 імпортерів і понад 40 винарів з усього світу, а також більш як десять спікерів. Розповідаємо, чому варто відвідати Supernatural Wine Festival.

1. Вино

Реклама

На фестивалі будуть представлені п’ять імпортерів, кожен з яких привезе винарів з рідних країн. Загалом на Supernatural Wine Festival буде понад 400 різновидів вина.

2. Лекції

Supernatural Wine Festival підготували Educational Camp, що передбачає зону дегустацій, великий і малий лекторії для виступів спікерів. Дегустації проводитимуть такі зірки винарного світу, як Муаріціо Ферраро (Maurizio Ferraro, Італія), Роберто Порчелло (Cascina Boccaccio, Італія), Патрік Бужу (Domaine de la Boheme, Франція).

3. Фудкорт

Під час фестивалю на фудкорті для гостей готуватимуть десять закладів. Також у M82 організують спеціальну зону Chefs Corner, яку представляють одні з найкращих шефів Києва: Володимир Ташаєв (Eastman, Італійська Редакція, ЖЗЛ і "Улюблений Дядя"), Олександр Катаєв (Milk Bar, Goog Girl, Dogs & Tails), Микита Позняк (Nisha pop-up bistro).

4. Колаборація бренду Katsurina і Supernatural 2022

Український бренд одягу Katsurina Даші Кацуріної і фестиваль натурального вина Supernatural 2022 представили спільну колекцію сумок для вина. Шопер вийшов зручний та універсальний — з таким і до крамниці можна піти, і на пікнік або до друзів у гості взяти. У сумку легко вмістити вино, келихи й деякі продукти.

У рекламній кампанії колаборації взяли участь герої, безпосередньо пов’язані з культурою натуральних вин, а також поціновувачі таких напоїв: Вова Ташаєв і Ольга Ридвановська, Роман Ремеєв, Влад Буйвол і Олександра Бородіна, Антоніна Плачкова, Ганна Гончарова.

5. Supernatural 2022 x Сергій Майдуков

Спеціально для Supernatural Wine Festival художник Сергій Майдуков намалював картину на стіні M82, яка прикрашатиме простір надалі. Її представлять 26 лютого в межах фестивалю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.