До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 весняні коктейлі, які легко приготувати вдома

За смачними коктейлями всі звикли ходити в бари, кількість яких стабільно зростає. Але хто заважає приготувати ідеальний коктейль вдома і ще більше здивувати гостей. Vogue.ua попросив трьох барменів приготувати по одному коктейлю, які нескладно буде повторити і не професіоналам. Об'єднує всіх їх основа – горілка Distil No.9, але смаки і настрій при цьому вдаються абсолютно різні.

Максим Пономаренко, менеджер бару ZigZag

"Передбачити, що саме сьогодні приготувати постійному гостю, щоб було смачно, доречно, цікаво – це цілий творчий процес, а головна нагорода цього – усмішка і гарний настрій", – розповідає Максим Пономаренко, бармен одного з найбільш атмосферних київських закладів ZigZag. Його коктейль називається Jade і точно сподобається тим, хто цінує баланс і в зовнішньому вигляді коктейлю, і в його смаку.

Реклама
Максим Пономаренко

Складові:

Горілка Distil.No9 – 50 ml

Яблучний сік – 30 ml

Чебрець – 2 гілочки

Лимон – 20 ml

Ванільний сироп – 20 ml

Просекко (наливати зверху) – 30 ml

Прикраси: лист бамбука і чебрець

Процес приготування коктейлю Jade
Коктейль Jade
Марина Левадна, шеф-міксолог

"Це моя пристрасть і робота за покликанням, адже мистецтво міксології – яскраве і безмежне, а аромати і смаки бувають чарівними і екзотичними, вони можуть приголомшувати і в той же час дратувати, але завжди існуватимуть композиції, дивовижність яких – беззаперечна у своїй простоті і чуттєвості", – розповідає шеф-міксолог з 12-річним стажем, переможець безлічі конкурсів, Марина Левадна. Для нас на основі горілки Distil.No9 вона приготувала коктейль під назвою Color Plays – те, що треба на самому початку весни.

Марина Левадна

Складові:

Горілка Distil.No9 – 40ml

Гранатовий лікер – 15ml

Апельсиновий лікер – 15ml

Просекко – top 100ml

Прикраси: гранат, м'ята

Процес приготування коктейлю Color Plays
Коктейль Color Plays
Богдан Бурковецький, менеджер бару "1818", Bursa

"Ідеальний коктейль для мене – той, який дасть змогу гостю відчути якісь нові переживання, або ж віднесе його у глибокі особисті спогади. При цьому, з правильним балансом, якісними та натуральними інгредієнтами – прагну, щоб ці позитивні емоції тут і зараз ніколи не йшли разом з жалем про фізичне самопочуття гостя потім", – ділиться бармен Богдан Бурковецький, що працює на одному з найцікавіших майданчиків міста – у готелі Bursa. Його коктейль називається Hugo #9 і сподобається шанувальникам свіжих нот у напоях.

Богдан Бурковецький

Складові:

Горілка Distil.No9 – 50 ml

Лікер з бузини – 20 ml

Сироп і мед з акації – 10/10 ml

Лимонний фреш – 30 ml

Прикрасити листям м'яти

Процес приготування коктейлю Hugo #9
Коктейль Hugo #9

Distil.No9 у соціальних мережах:Facebook і Instagam

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.