До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всередині глянцю: 5 книг від редакторів Vogue

Александра Шульман, Анна Гарві, Грейс Коддінгтон, Грейс Мірабелла і Джоан Джулієт Бак – редактори Vogue, які увійшли в історію глянцю. Vogue.ua розповідає про п'ять книг від п'яти редакторів, з якими повинен ознайомитися кожен.

Александра Шульман "Всередині Vogue. Мій щоденник сотого року"

Александра Шульман була редактором британського Vogue протягом 25 років. На честь столітнього ювілею журналу, редактор видала книгу – щоденник ювілейного року. Шульман відкрила завісу на те, чим же займається головний редактор глянцевого журналу, розповіла, скільки серйозних рішень доводиться приймати щодня, а також запросила читача відвідати кілька світських вечорів, про які вишукано повідала на папері.

Грейс Мірабелла "In and Out of Vogue"

Автобіографія, де велика частина присвячена роботі у Vogue. Чому? Тому що Грейс Мірабелла провела у Vogue 38 років, від помічниці до головного редактора. У книзі Мірабелла розповідає про своє життя, а так само відверто захоплює стежити за створенням її власного глянцю Mirabella. Про труднощі і про радощі, про натхнення і розчарування – в автобіографії In and Out of Vogue реально знайти поради, підтримку і, звичайно, мотивуючий стусан.

Джоан Джулієт Бак "The Price of Illusion: A Memoir"

Головна редактор паризького Vogue пройшла воістину захопливий і насичений шлях. Джоан Джулієт Бак вдалося не просто пожити в найколоритніших містах світу: Нью-Йорку, Лондоні, Лос-Анджелесі та Парижі, а й зробити досить насичену кар'єру. У своїх мемуарах Бак не старається сподобатись або спеціально зацікавити читача. Вона лише чесно і впевнено пише про особисте, але не забуває робити це у своєму особливому стилі, який робить книгу унікальною.

Анна Гарві "Timeless Style: Dressing well for the rest of your life"

Ще одна редактор британського Vogue і персональний стиліст принцеси Діани, Анна Гарві, присвятила книгу таємницям стилю. В одному невеликому томі зібрані універсальні поради щодо створення образів з різних приводів. Написана впевненим і, навіть, авторитарним, стилем, книга зачаровує атмосферою важливості того, який вигляд ви маєте і не відпускає до тих пір, поки не прийде усвідомлення, на що, і як правильно витрачати гроші.

Грейс Коддінгтон, Майкл Робертс "Grace. Автобіографія"

Грейс Коддінгтон визнана найкращим у світі фешн-редактором і стилістом, а сама Анна Вінтур не приховувала щастя, коли Коддінгтон приєдналася до команди редакторів американського Vogue. В автобіографії фешн-редактор розповідає про найулюбленіше – про роботу в моді. Вона буквально знайомить читача з відомими фотографами, стилістами і моделями. Але і від особистого життя і травм Коддінгтон не ховається, розповідає про труднощі після автомобільної катастрофи і невдалої кар'єри моделі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.