До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що відомо про другий сезон серіалу "І просто так…"

22 червня на екрани вийшов другий сезон серіалу "І просто так...", де нас чекає зустріч з улюбленими героями серед яких не тільки Керрі, Міранда та Шарлотта, а навіть Ейдан та Саманта. Що конкретно очікувати від продовження культового серіалу "Секс і місто" читайте нижче.

Яким буде сюжет 2 сезону "І просто так..."

Реклама

У двох словах варто нагадати, чим закінчився перший сезон. Керрі запустила новий подкаст і зав’язала роман із його продюсером. Шарлотта все ще щаслива в шлюбі з Гаррі та змирилася з проблемами своїх дітей-підлітків. А Міранда відмовилася від стосунків та навчання, щоб поїхати до Лос-Анджелеса зі своєю новою коханою, стендап-зіркою Че Діас. Також в останній серії було показано, що Керрі та Саманта знов налагодили дружбу й домовилися про зустріч (хоча Саманта не з'являється в шоу).

Про те, що буде відбуватися в нових серіях, продюсери говорять небагато, проте у глядачів багато запитань. Чи й далі Керрі передаватиме свою мудрість слухачам, чи й далі Франклін продюсуватиме шоу, і чи вони вдвох справді будуть разом? А як щодо Че й Міранди?.. І чи побачимо ми Саманту?

Хто з героїв повертається у новому сезоні?

Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс повертаються до другого сезону, а також більшість новачків з першого сезону "І просто так", зокрема Ніколь Арі Паркер у ролі Лізи Тодд Векслі, Саріта Чоудхурі у ролі Сіми Патель, Карен Піттман у ролі доктора Нії Воллес і Сара Рамірес в ролі Че Діас. Звісно, ми побачимо більше членів сімей Міранди та Шарлотти: Евана Гендлера у ролі Гаррі Голденблата, Кеті Енг, яка зіграла Лілі, Алекса Свінтона у ролі Рока, Девіда Айгенберга в образі Стіва Брейді та Найла Каннінгема у ролі Брейді Гоббса. Чекають на нас і зіркові камео, зокрема у серіалі з'являться співак Сем Сміт та письменниця Глорія Стайнем у ролях самих себе.

Чи правда, що повернеться Саманта?

Певною мірою, так. Як повідомляє Variety, Кім Кетролл з’явиться — але лише в одній сцені. ПРеса повідомляла, що Кеттролл зняла свій діалог 22 березня в Нью-Йорку, "не бачивши і не розмовляючи з зірками серіалу, включаючи Сару Джессіку Паркер, або з шоураннером "І просто так" Майклом Патріком Кінгом". (Про "ворожнечу" Кеттролл із Паркер широко повідомлялося раніше).

Сцена, як кажуть, складається з трансатлантичного телефонного дзвінка між Керрі в Нью-Йорку та Самантою, яка переїхала до Лондона. Ще більше хороших новин? Патриція Філд, улюблений художник по костюмах, яка працювала над "Сексом у великому місті", але досі не брала участі в "І просто так", очевидно, одягла Саманту для цієї нагоди. Однак варто трохи почекати важливого моменту: хоча прем’єра шоу відбудеться 22 червня, сцена з Кеттролл вийде в ефір лише в серпні.

Що означає повернення Ейдана

За два місяці до релізу HBO підігріли цікавість глядачів, випустивши тизер дугого сезону "І просто так", де серед інших героїв ми раптово бачимо Ейдана (Джон Корбетт) — велике кохання Керрі Бредшоу з третього сезону "Секса у великому місті". "Незалежно від того, що вам підносить життя, ви завжди можете розраховувати на своїх найближчих друзів", — каже на початку тизера Керрі, і це нагадує старі добрі часи "Сексу у великому місті". "І саме так, — продовжує Керрі, — я зрозуміла, що деякі речі краще залишити в минулому. Але, можливо, не все", – натякєа героїня на появу Ейдана.

Знов таки, повернення цього героя викликають купу питань, головне з яких — це те, чи будуть ці стосунки серйозними, чи допоможе Ейдан пережити Керрі трагедію — смерть коханого містера Біга?

В інтерв’ю під час відкриття свого взуттєвого бутика в Нью-Йорку, Сара Джессіка Паркер дала нові натяки на довгоочікуване повернення: "У другому сезоні буде дивовижна сюжетна лінія. Вона надихне глядачів, які прихильно ставляться до Ейдана". Актрисі не дозволили розкривати більше подробиць про сюжет, але в цьому зовсім не було необхідності, оскільки останні фото зі знімального майданчика підтверджують чутки: кохання Керрі та Ейдана — буде!

Кадри зі знімань у Нью-Йорку показують, що возз’єднання Керрі та Ейдана опиниться в центрі уваги другого сезону. Але не забуваймо, що Керрі все ще бореться із втратою Біга. Для Ейдана, попри його щирі почуття до Керрі, завжди було ясно, що він не хоче просто заповнювати простір, передбачений для Біга. Залишається відкритим питання, чи виступить у довгостроковій перспективі дизайнер меблів Верхнього Іст-Сайду в ролі другого кохання головної героїні.

Як зміниться стиль Керрі Бредшоу в нових серіях
Гардероб Сари Джессіки Паркер у ролі Кері завжди був магнітом для глядачів "Секса у великому місті". Те, як одягалася Кері, свідчило про її погляд на світ, саму себе та чоловіків, про її свободу та гумор. У продовженні сеіралу, яке вийшло наприкінці 2021 року, ми помітили, що стиль Керрі змінився: ми бачили, як Керрі Бредшоу поєднує вінтаж (від Fendi Baguette до черевиків Chanel) із яскравими новими елементами гардеробу (на думку одразу спадає сумка Gucci X Balenciaga Hourglass).
У другому сезоні героїня Паркер теж српобує щось нове для себе — до прикладу, судячи з перших кадрів, героїня відкриває для себе свідому моду та починає носити образи з перероблених речей. За їхнім дизайном стоїть стилістка Кейт Макгуайр. Вявилося, що у Кейт багато спільного з Керрі, адже вони обидві люблять міксувати вінтажні та нові речі.
Наразі Сару Джесіку Паркер помічали на знімальному майданчику в переробленому льотному комбінезоні 1960-х років із власної шафи Кейт, який вона поєднала з клатчем у формі голуба JW Anderson. Крім того, мереживну весільну сукню 1980-х у вікторіанському стилі, дизайнерка перетворила на розкльошений білий комбінезон. Так, об'ємна спідниця стала багатошаровими брюками-кльош завдяки оригінальності дизайнерки. "Перероблений одяг — це найбільш надійна "новинка", яку ви можете отримати. Елементи стилю минулих десятиліть перетинаються з сучасним мисленням, щоб створити неймовірне та несподіване", — розповідає Кейт Макґуайр.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.