До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: серіал "Секс у великому місті" матиме продовження

Після безлічі чуток і скандалів стосовно виходу третього фільму "Секс у великому місті" для фанатів Керрі Бредшоу є хороші новини: у оригінального комедійного серіалу буде продовження. Про це повідомляє Vogue UK з посиланням на Deadline.

Майбутній хіт оснований на нових мемуарах Кендес Бушнелл Is There Still Sex In The City? ("Чи є ще секс у місті?"), які представлять у серпні 2019 року. В основі сюжету – історія про те, як це бути п'ятдесятирічною, самотньою і розважатися на Мангеттені в епоху Tinder.

Реклама

"Раніше такого не було. Раніше, коли люди досягали п'ятдесятирічного віку, вони виходили на пенсію – менше працювали, витрачали більше часу на хобі, проводили час з друзями, які, як і вони, переходили на більш неквапливий спосіб життя", – сказала Бушнелл. "Одним словом, вони просто ставали старшими. Вони не повинні були займатися спортом, запускати стартапи, займатися сексом з незнайомцями і починати все спочатку. Але саме таким сьогодні є життя багатьох жінок у віці від п'ятдесяти до шістдесяти, і я дуже рада передати всю складність їх реальності на сторінках книжки, а тепер і на екрані".

Серіал розробить Paramount Television і Anonymous Content. Цікаво, що дія продовження відбуватиметься не лише в місті, а буде поділена між Верхнім Іст-Сайдом і чимось на зразок ретрита в передмісті Нью-Йорка. Більше подробиць поки не розповідають, але зрозуміло одне – історія буде яскравою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.