До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить голлівудський коуч Івана Чаббак

21 і 22 листопада у Київському академічному драматичному театрі на Подолі відбудеться майстер-клас одного з найвідоміших викладачів акторської майстерності в світі – Івани Чаббак.

Учасники семінару Чаббак дізнаються про найефективніші сучасні акторські техніки, нові професійні інструменти, і відпрацюють все це на практиці під керівництвом самої Івани. Ця зустріч також стане корисною для менеджерів, ораторів, публічних особистостей, зірок шоу-бізнесу, оскільки техніку Чаббак можна застосовувати як у роботі над роллю, так і в професійному спілкуванні.

Реклама
Івана Чаббак

Івана Чаббак очолює драматичну школу у Лос-Анджелесі, також проводить акторські майстер-класи у всьому світі. У клієнтському списку Чаббак можна знайти всіх зірок Голлівуду, від Бреда Пітта і Сільвестра Сталлоне до Геллі Беррі і Шарліз Терон.

Івана є автором книги-бестселера The Power of Actor ( "Майстерність актора: Техніка Чаббак"), яку переклали на 18 мов. У ній автор викладає дієві рецепти поліпшення акторської майстерності. З покроковою інструкцією і на прикладах відомих акторів і культових ролей. "Техніка Чаббак" базована на досконалому знанні психології особистості і може стати в нагоді не лише акторам (початківцям і професіоналам), але і сценаристам, продюсерам і режисерам. Перш за все, Чаббак акцентує увагу на розумінні того, як працювати з акторами, і які цілі перед ними ставити.

Коли: 21-22 листопада

Де: Київський академічний драматичний театр на Подолі (Андріївський узвіз, 20б).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.