До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трейлер документального фільму Netflix про Дженніфер Лопес

Netflix готують масштабну прем’єру: вже влітку відбудеться реліз документальної стрічки "Половина", присвяченої Дженіфер Лопес. Фільм задокументував життя зірки впродовж року напередодні її 50-річчя. Як каже сама співачка, у цей період сталося все найважливіше в її творчих сферах — музиці, кіно, моді.

У свій 50 рік суперзірка зіграла яскраву Рамону у фільмі Лорен Скафарії "Шахрайки з Волл-стріт", здобула визнання критиків і свою другу номінацію на "Золотий глобус"; розпочала світове турне It’s My Party з нагоди ювілею; дістала нагороду Fashion Icon Award від CFDA; і вийшла на подіум Тижня моди в Мілані, одягнена в ту саму легендарну сукню Versace, яка стала відомою після того, як вона вибрала її на церемонію "Ґреммі-2000". Рік був надзвичайний для Дженніфер Лопес.

Реклама

У відеощоденнику 2019 року Лопес сказала, що для неї було дуже важливо відзначити своє 50-річчя концертним туром. "Як для жінки було важливо це зробити, дати людям зрозуміти, що ви не можете списувати жінок у певний момент їхнього життя, – сказала вона. – Ви стаєте дедалі кращими, якщо відкриті до розвитку та досвіду зростання".

У фільмі "Шахрайки з Волл-стріт"

Режисерка документальної стрічки Аманда Мічелі каже, що такої Дженніфер Лопес ми ще не бачили. "Це фільм, зокрема, і про звичайне життя жінки за 50: про те, що її хвилює та що їй болить. Дуже відвертий".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.