До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Оповідь служниці": нові кадри зі зйомок третього сезону

5 червня – цю дату варто запам'ятати. Саме в цей день на каналі Hulu відбудеться прем'єра третього сезону серіалу "Оповідь служниці". За повідомленням каналу, 5 червня на платформі Hulu з'являться відразу три нові епізоди. Тим часом у Вашингтоні щосили тривають зйомки серіалу – кадрами зі знімального майданчика у своєму Instagram-акаунті поділилося видання The Washington Post.

Фото: Getty images

На фото помітно, що знімають зразу біля монумента Вашингтону – однієї з ключових пам'яток не лише міста, а й усієї країни. Обеліск присвячений першому президентові США, Джорджу Вашингтону. На кадрах видно десятки шикованих у шеренги служниць в червоних плащах, а позаду них – натовпи фанатів.

Реклама

Нагадаємо, що на початку лютого під час матчу Супербоул представили тизер третього сезону. Він знятий в стилі передвиборного рекламного ролика і апелює до президентської кампанії Рональда Рейгана 1984 року, а глядачі вже встигли припустити, що трейлер натякає на політичні події, що відбуваються сьогодні в США. Подробиці дізнаємося вже в червні, а тим часом у вересні відбудеться ще один важливий реліз: Маргарет Етвуд працює над продовженням "Оповіді служниці". Роман під назвою "Заповіти" (The Testaments) вийде 10 вересня 2019 року, а дія відбуватиметься через 15 років після подій першої книги.

Фото: Washingon Post

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.