До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший постер фільму "Одного разу в Голлівуді" Квентіна Тарантіно

Продюсери нової стрічки Квентіна Тарантіно й далі підігрівають інтерес до неї. Сьогодні в мережі опублікували перший офіційний постер "Одного разу в Голлівуді" – в своєму Twitter-акаунті ним поділився Леонардо ді Капріо. На фото на тлі знаменитих голлівудських пагорбів стоять герої ді Капріо і Бреда Пітта – актор Рік Далтон і його каскадер Кліфф Бут.

Кінець 1960-х, залитий сонцем Лос-Анджелес, яскраві кабріолети – Тарантіно занурює своїх героїв у розкішні декорації. Попри це, сюжет фільму зосереджений навколо трагічних подій – вбивства акторки Шерон Тейт сектою маніяка Чарльза Менсона, яке відбулося 1969 року в Лос-Анджелесі. Шерон Тейт, дружину Романа Поланскі, грає Марго Роббі. За словами Тарантіно, історія маніяка Чарльза Менсона не буде ключовою лінією стрічки – він більше знімає фільм про Голлівуд свого дитинства, який ніколи не повернеться.

Реклама

Фільм з'явиться в українському прокаті у серпні.

Кадри з фільму "Одного разу в Голлівуді"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.