До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плани на канікули: 5 фільмів для всієї сім'ї

Повернення Мері Поппінс, пригоди Грінча, який викрав Різдво, і "Лускунчик", найбільш різдвяна казка на світі – грудневі вихідні можна і потрібно провести в кіно всією сім'єю.

"Мері Поппінс повертається"
"Лускунчик і чотири королівства"

Головною різдвяною історією був, є і залишається "Лускунчик". Створити казку, в декораціях якої хотілося б опинитися будь-якій дитині і дорослому на Землі – такою була мета команди фільму "Лускунчик і чотири королівства" на чолі з режисерами Лассе Гальстремом і Джо Джонстаном. Його герої нагадують то порцелянових ляльок, то казкових принцес, то і зовсім, солодощі – зацукровані сливи і драже. У центрі історії – юна Клара, яка вирушає в подорож по чотирьох королівствах в пошуках ключа, щоб відкрити подарунок від її покійної матері Марі. У головних ролях: Кіра Найтлі, Маккензі Фой, Гелен Міррен.

Реклама
"Людина-Павук: навколо Всесвіту"

"Мене звуть Пітер Паркер. Моя історія проста. Я врятував місто, закохався. А потім рятував місто знову, і знову". Правда, у новій анімації "Людина-Павук: навколо Всесвіту" супергероїв не один, а два – Пітер Паркер і Майлз Моралес. А потім їх стає ще більше: за сюжетом, якийсь суперколайдер відкрив паралельні Всесвіти, з яких з'явилося багато "павуків": Гвен Стейсі, Нуарний павук. Вони не знали один про одного, і трохи шоковані, але героям потрібно об'єднатися, щоб їх Всесвіти не зникли назавжди. Не варто думати, що "Людина-Павук" – лише для підлітків: у режисерів Боба Персікетті, Пітера Ремзі і Родні Ротмана вдалась авантюрна, зухвала, і в міру філософська казка, від якої не відірватися.

"Грінч"

Над анімацією "Грінч", яка стане римейком всіма улюбленого фільму з Джимом Керрі, працювали продюсери "Міньйонів" і "Таємного життя домашніх тварин". А це означає, що на глядача чекають дотепні жарти і не нудний сюжет. Похмурого зеленого Грінча, який живе в печері і ображається на всіх жителів Ктограда, озвучив Бенедикт Камбербетч – і це привід подивитися мультфільм в оригіналі.

"Еліот – найменше оленя Санти"

"Еліот – найменше оленя Санти" – найбільш життєствердна історія цього грудня. Головний герой мультфільму Еліот – олень, який мріє потрапити в упряжку Санта-Клауса і розвозити подарунки дітям. За кілька днів до Різдва головний олень Санти йде на пенсію і Еліот розуміє, що це – його шанс. Тепер йому потрібно пройти кастинг і втілити свою мрію. Великим мрійникам – великі мрії!

"Мері Поппінс повертається"

Через 53 роки після виходу історії про няню-чарівницю Мері Поппінс на екранах з'явиться продовження популярної казки, яку знімає студія Disney. Хоча сценарій фільму, написаний Девідом Мегі, поки у секреті, відомо, що нова частина "Мері Поппінс" розповість про події, що відбуваються 25 років після оригінальної історії. За сюжетом гувернантка-чарівниця повертається в будинок вже дорослих дітей Бенксів, які переживають важкі часи після втрати дружини Майкла. У режисерському кріслі Роб Маршал – шестиразовий номінант премії "Тоні", номінант премій "Оскар" і "Золотий глобус", автор мюзиклів "Чикаго" і "Кабаре". У ролі няньки-чарівниці – неймовірна Емілі Блант, яка, здається, для неї народилася.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.