До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: представили трейлер фільму "Абатство Даунтон"

Одна з найочікуваніших кінопрем'єр 2019 року – повнометражний фільм "Абатство Даунтон". Зйомки фільму тільки-тільки почалися, а в мережі вже представили перший тизер. У хвилинному відео все натякає на те, що в родовому маєтку Даунтон готуються до важливих гостей: покоївки прибирають, а біля входу в маєток в очікуванні якогось гостя вишикувався цілий кінний екіпаж. Повнометражний фільм "Абатство Даунтон" з'явиться у прокаті 20 вересня 2019 року.

Нагадаємо, що головні ролі у фільмі зіграє весь провідний склад серіалу "Абатства Даунтон": Мішель Докері, Меггі Сміт і Г'ю Бонневілль. Відомо, що над сценарієм працює британський письменник Джуліан Феллоуз, який написав сценарій до всіх шести сезонів "Абатства Даунтон", а в режисерському кріслі – Браян Персівал, який працював над першим сезоном. Ключові сцени знімають у Гемпширі, в замку Гайклері – родовому маєтку графів Карнарвонів, в якому також знімали і серіал.

Мішель Докері на зйомках фільму "Абатство Даунтон"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.