До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий образ Ґаль Ґадот у фільмі "Диво-жінка 2"

"Диво-жінка" повертається. Режисер Патті Дженкінс опублікувала у своєму Twitter-акаунті перший кадр з майбутнього сиквела "Диво-жінки", на якому зображена виконавиця головної ролі Ґаль Ґадот у новому образі. Дівчина позує в золотистій бойовій уніформі зі структурним ліфом і металевими деталями на плечах, зап'ястях і ногах. Новий образ повинен стати одним з варіантів гардероба Діани Принс у продовженні фільму.

Ґаль Ґадот у фільмі "Диво-жінка 2"

Нагадаємо, що першу частину кінострічки представили 2017 року. "Диво-жінка" заробила у прокаті більше 800 мільйонів доларів при бюджеті в 150 мільйонів і стала найкасовішим ігровим фільмом, що поставила жінка-режисер. Дженкінс відзначила, що офіційна кампанія з просування фільму почнеться у грудні 2019 року, в той час як прем'єра запланована на 5 червня 2020 року. Новий костюм Діани Прінс відрізняється від традиційної червоно-біло-синьої уніформи, в якій Ґадот знімалася в першому фільмі. Напередодні сиквела "Диво-жінки" Vogue.ua згадує попередні образи Ґаль Ґадот у стрічці.

Реклама

<b>Галь гадот</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.