До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мері Поппінс повертається: все, що потрібно знати про новий мюзикл

Через 53 роки після виходу усіма улюбленої історії про няню-чарівницю Мері Поппінс, на екранах з'явиться продовження популярної дитячої казки. Студія Disney зняла сиквел легендарного фільму "Мері Поппінс" – лауреата п'яти "Оскарів" з Джулі Ендрюс, Діком Ван Дайком і Глініс Джонс. Новий фільм оснований на серії книг англійської письменниці Памели Треверс і є продовженням історії про зразкову няню.

Кадр з фільму "Мері Поппінс повертається"
Сюжет

Хоча сценарій фільму, написаний Девідом Мегі, зберігають в таємниці, відомо, що нова частина "Мері Поппінс" розповість про події, що відбуваються 25 років після оригінальної історії. За сюжетом гувернантка-чарівниця повертається в будинок вже дорослих дітей Бенкс, які переживають важкі часи після втрати дружини Майкла. За допомогою дивовижних магічних здібностей Мері допомагає родині Бенкс знову знайти радість і щастя, а ексцентрична кузина Топсі і добродушний охоронець ліхтарів Джек – підтримують її в цьому.

Реклама
Кадр з фільму "Мері Поппінс повертається"
Актори

Акторський склад нового мюзиклу вражає. Роль зразкової Джулі Ендрюс цього разу дісталася Емілі Блант. Колін Ферт виконає роль Вільяма Везеролла Вілкінса, а Дік Ван Дайк з'явиться на екранах в ролі містера Доуса. Двоюрідну сестру Мері Поппінс – Топсі, зіграє Меріл Стріп, а це означає, що вперше за довгий час на знімальному майданчику зустрінеться дует з фільму "Диявол носить Prada". Але на цьому зоряний склад не обмежується: в мюзиклі взяли участь Джулі Волтерс, Бен Уішоу, Анджела Ленсбері, Емілі Мортімер та інші.

Кадр з фільму "Мері Поппінс повертається"
Трейлер

Фільм обіцяє бути не менш успішним, ніж попередня картина, оскільки постановкою продовження казки займався Роб Маршал – шестиразовий номінант премії "Тоні", номінант премій "Оскар" і "Золотий глобус", а також володар "Еммі". Роб – справжній майстер своєї справи. Під його керівництвом були зняті такі відомі мюзикли як "Чикаго" і "Кабаре". В цілому атмосфера сиквелу повторить оригінальну версію мюзиклу: від літаючих повітряних змій до анімованих пінгвінів. В українському прокаті картина з'явиться 27 грудня 2018 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.