До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марго Роббі зіграє ляльку Барбі

Австралійська акторка Марго Роббі підписала контракт про участь у фільмі про ляльку Барбі з виробником іграшки – компанією Mattel і Warner Bros Pictures.

Марго Роббі

"Гра з Барбі зміцнює впевненість, цікавість і навички спілкування протягом усього шляху дитини до самопізнання. За майже 60 років існування бренду, Барбі дала дітям можливість уявити себе в омріяній ролі: від принцеси до президента. Для мене велика честь представити цю роль і зняти фільм, який, я вважаю, матиме неабиякий позитивний вплив на дітей і глядачів у всьому світі", – сказала Роббі.

Реклама
Лялька Барбі, 1985 рік

Хто стане режисером картини – поки не відомо. Проект фільму "Барбі" існує з 2014 року. Mattel намагалася зняти фільм разом з кінокомпанією Sony Pictures, але через розбіжності проект був закритий. З чуток, спочатку ляльку мала зіграти Емі Шумер, а коли вона відмовилася, роль дісталася Енн Гетевей.

"Марго – ідеальна актриса для ролі Барбі. Ми впевнені, що їй вдасться свіжим і актуальним способом представити героїню", – заявив Тобі Еммеріх, голова Warner Bros Pictures Group.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.