До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Леді Ґаґа на зніманні фільму "Гуччі"

Леді Ґаґа поділилася першими кадрами зі знімання фільму "Гуччі" (House of Gucci). У стрічці про вбивство очільника Модного дому Gucci Мауріціо Гуччі співачці дісталася роль Патриції Реджані, колишньої дружини Мауріціо. Судячи з перших кадрів, на нас чекає яскраве перевтілення: для ролі італійської світської левиці Ґаґа перетворилася на брюнетку.

"Гуччі" — новий фільм режисера Рідлі Скотта. Стрічка розповідає історію краху династії Гуччі. Мауріціо Гуччі, сина Родольфо Гуччі й колишнього очільника Дому Gucci, зіграє Адам Драйвер. Акторський склад стрічки викликає захват: крім Леді Ґаґи й Адама Драйвера, у фільмі з’являться Джаред Лето і Аль Пачино. "Гуччі" розповість про вбивство Мауріціо, якого 1995 року застрелили на виході з офісу. В організації вбивства визнали винною його колишню дружину Патрицію Реджані — так вона помстилася чоловікові, що кинув її заради молодшої жінки. Патриція, що дістала прізвисько Чорна Вдова, відсиділа у в’язниці 18 років і вийшла на волю 2016 року.

Реклама
Мауріціо Гуччі й Патриція Реджані

Днями Леді Ґаґа поділилася у твіттері світлиною, де разом з Драйвером вони позують на тлі засніженої гори. Знімок зірка підписала як "Signore e Signora Gucci" — "містер і місис Гуччі". У кадрі актори демонструють розкішні апре-ски: Драйвер у білосніжному грубому светрі, а Леді Ґаґа доповнила стриманий образ великими ланцюгами й об’ємною хутряною шапкою.

В основі стрічки — книга Сари Гей Форден "Дім Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру й жадібності". Фільм вийде в прокат 24 листопада 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.