До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Коронавірус наступає: Ольга Куриленко розповіла про своє самопочуття

15 березня актриса Ольга Куриленко у себе в соціальних мережах написала, що в неї підтвердився діагноз коронавірусної інфекції й закликала всіх підписників серйозно поставитися до цієї проблеми й побути вдома на карантині. Цей пост зібрав понад 3500 коментарів, серед яких було й чимало запитань про її самопочуття та організацію лікування. Через три дні українська актриса відповіла на них.

Ольга Куриленко

"Дякую всім за підтримку й теплі слова! Ось відповіді на деякі з ваших запитань:

Реклама

— Чому я не в лікарні?

— Тому, що лікарні переповнені й забирають тільки людей, які борються за життя. Мені сказали, що якщо стане гірше, телефонувати знов до швидкої.

— Де мені зробили тест?

— У лікарні, куди мене привезла швидка з температурою вищою за 39.

— Як зробили тест?

— Беруть мазок у горлі.

— Де я заразилася коронавірусом?

— Неможливо знати, позаяк це може бути де завгодно! Він на поверхнях. Я могла відчинити двері таксі й зловити його з дверної ручки.

Тиждень моя температура була 38—38,5. Сьогодні вона зменшилася".

Підписники на це повідомлення відреагували не менш активно, але тепер намагаються дізнатися в "дівчини Бонда" всі подробиці лікування. Багато з них не довіряють лікарням і лікарям у своїх країнах і хочуть від першоджерела дізнатися рекомендації британських лікарів, до яких звернулася Куриленко.

Нагадаємо, що недавно цей діагноз підтвердили в британського актора Ідріса Ельби, а ось Том Хенкс із дружиною, які захворіли на COVID-19 в Австралії, уже одужали.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.