До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колін Фаррелл, Г'ю Грант і Меттью Макконегі – про зйомки фільму "Джентльмени"

30 січня в український прокат виходять "Джентльмени" Гая Річі – дотепний фільм, який нагадує ранні роботи Річі, такі як "Карти, гроші, два стволи" і "Великий куш". Інтерв'ю Гая Річі про створення фільму можна прочитати тут, а в новому матеріалі розповідаємо, що думають про зйомки у режисера актори: Меттью Макконегі, Г'ю Грант, Колін Фаррелл і Мішель Докері.

Г'ю Грант

У картині дуже багато тексту. Я витратив кілька місяців на вивчення усіх реплік свого героя Флетчера. Я вирушив зі своїми дітьми на лижні вихідні, але в підсумку покататися так і не вдалося, бо весь цей час я розучував сценарій. Варто віддати належне Гаю, його діалоги дуже змістовні і жваві. Труднощі полягали в тому, щоб зробити їх своїми, але ця робота була мені до душі.

Меттью Макконегі

Гай Річі постійно переписував сценарій. На зйомках ми з Гаєм говорили більше, ніж з будь-яким іншим режисером. Він справді пожвавив сценарій своїми правками. Це був незвичний досвід, новий для мене.

Мішель Докері

Ти наче приходиш на знімальний майданчик підготованою, але раптово все перевертається з ніг на голову. До цього треба звикнути. До того ж працювати з ним приємно: Гай прислухається до всіх побажань і порад, у всьому завжди знаходить гумор. У кожному фільмі Гая є свій запал, свій сарказм. Є ритм у тім, що він пише, і текст сприймається як музика.

Реклама
Чарлі Ганнем

Пам'ятаю, як ми з Гаєм пішли в один лондонський магазин. Ми провели там години чотири за примірюванням костюмів. Фактично, ми повністю склали гардероб Рея в одному цьому бутику. Гай дуже елегантно одягається і дуже чітко уявляє, в чому мають ходити всі герої його фільмів, він геніальний художник костюмів.

Колін Фаррелл

У фільмі є імпровізації – як у джазі, коли кожен з нас підхоплював задану іншим тональність, але кожна партія звучить гармонійно.

Мішель Докері

Костюми були приголомшливими. Ми тільки й робили, що розглядали лейбли одне в одного на одязі і вигукували "вау"! Багато костюмів підбирав сам Гай. У нього бездоганне відчуття стилю. Я обожнюю моду, тому примірки були мені на радість.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.