До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися восени: Кіт Герінгтон і Лів Тайлер у новому серіалі "Порох"

Чудова новина для прихильників Кіта Герінгтона, зірки серіалу "Гра престолів". Не встиг завершитися сьомий сезон "Гри престолів", а актор вже приступив до роботи над новим проектом. Зовсім скоро на каналі BBC відбудеться прем'єра історичного серіалу "Порох" – з Герінгтоном в головній ролі. Також до нього приєдналися Лів Тайлер і Марк Гейтісс – глядачі пам'ятають його за роллю Майкрофта Холмса в серіалі "Шерлок".

Кіт Герінгтон
Лів Тайлер

У центрі серіалу – історія знаменитої Порохової змови: в 1605 році група англійських католиків спробувала підірвати Парламент і вбити короля Якова. Спроба виявилася невдалою, а ніч порятунку Парламенту, з 5 на 6 листопада, в англійській культурі стали називати "ніччю Гая Фокса" за іменем одного з учасників змови. 30-річний Кіт Герінгтон грає в "Поросі" лідера англійських католиків Роберта Кейтсбі, а Лів Тайлер – його сестру Енн Вокс. До речі, для актриси, яка в 2015 і 2016 роках народила сина й доньку, це перша за два роки робота на телебаченні – після серіалу "Залишені". Прем'єра "Пороху" відбудеться вже цієї осені.

Реклама

Читайте також:

До та після: як змінилося життя акторів з серіалу "Гра престолів"

Емма Стоун на зйомках нового серіалу

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.