До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який серіал дивитися відповідно до знаку зодіаку

Цього літа Netflix пропонує синхронізувати ваші плани на ТБ-марафон з розташуванням зірок, причому, в прямому сенсі. Компанія зібрала список з 12 must-watch серіалів, кожен з яких відповідає одному із знаків зодіаку.

Овен

Серіал: "Дорогі білі"

Реклама

Тому, що ви: приcтрасний, рішучий і позитивний.

Серіал розповідає про групу афроамериканських студентів, учнів одного з найпрестижніших американських університетів, що входить до складу Ліги Плюща. Заклад вважають зразком авторитетності вищої освіти, але престижність і висока ціна за навчання ще не гарантують якість і стабільність стосунків всередині колективу. У центрі сюжету група афроамериканських студентів, які стикаються із соціальною несправедливістю в колі білих студентів.

Телець
Кадр з серіалу "Непохитна Кіммі Шмідт"

Серіал: "Непохитна Кіммі Шмідт"

Тому, що ви: імпульсивний, надмірний і благородний.

Кіммі Шмідт, головну героїню серіалу, рятують з культу божевільного преподобного, який тримав кількох жінок під землею протягом 15 років. Після звільнення, Кіммі переїжджає в Нью-Йорк. Озброєна лише позитивним ставленням до життя, дівчина починає пристосовуватися до життя, яке у неї відібрали.

Близнюки
Кінь БоДжек

Серіал: "Кінь БоДжек"

Тому, що ви: мінливий, недовірливий і саркастичний.

Дія мультсеріалу відбувається в світі, населеному антропоморфними тваринами і людьми. Сюжет розповідає про життя коня з кличкою БоДжек, у якого настає криза середнього віку. Колись він був зіркою популярного голлівудського телешоу, однак згодом його зірка згасла. Тепер БоДжек носить безглузді светри і п'є цілодобово віскі. Незважаючи ні на що, він намагається повернути колишнє життя, а багато його вчинків змушують оточення дивуватися. Але у БоДжека є вірний друг Тодд і колишня кохана Принцеса Кароліна, які всіляко намагаються йому допомогти.

Рак
Кадр з серіалу "Любов"

Серіал: "Любов"

Тому, що ви: розважливий, їдкий і романтичний.

Це історія про двох молодих людей, які мріють про велике і щасливе кохання. У головних героїв Мікі і Гаса є одна загальна проблема в особистому житті, яка їх зближує і робить друзями. Однак, якою б сильною дружба не була, здається, що вона хилить до чогось більшого.

Лев
Кадр з серіалу "Корона"

Серіал: "Корона"

Тому, що ви: егоцентричний, привабливий і амбітний.

Серіал розповідає про королеву Великобританії Єлизавету II з моменту її весілля 1947 року до теперішнього часу. "Корона" – це історія британської королівської сім'ї в середині ХХ століття: тут є місце для інтриг, почуттів, та історій про маленьку людину на тлі великої країни.

Діва
Кадр з серіалу "Каратель"

Серіал: "Каратель"

Тому, що ви: вимогливий, спостережливий і організований.

Це супергеройський телесеріал в жанрі бойовика-драми, оснований на коміксах Marvel. Головний герой, Френк Касл, після того як його родину жорстоко вбивають, вирішує стати борцем зі злочинністю і припиняти у корені всі її прояви. І за свою роботу він отримує прізвисько Каратель.

Терези
"Чорне дзеркало"
Серіал: "Чорне дзеркало"

Тому, що ви: нерішучий, чарівний і цинічний.

Це один з найбільш дотепних і жорстких серіалів наших днів. Це сатира, яка висміює залежність людини від технологій і розповідає про небезпеку, до якої може привести надмірне занурення у віртуальну реальність.

Скорпіон
Кадр з серіалу "Злий геній"

Серіал: "Злий геній"

Тому, що ви: жорстокий, скрупульозний і прямолінійний.

Документальний серіал "Злий геній" розповідає незвичайні історії про те, як планують злочинні дії і яким чином працює мозок людей, готових стати на злочинну стежку. На останнє непросте питання відповідають експерти-криміналісти і психологи, які не один рік вивчають поведінку злочинців.

Стрілець
Кадр з серіалу "Нарко"

Серіал: "Нарко"

Тому, що ви: авантюрний, популярний і сміливий.

Серіал "Нарко" хоча і анонсують як кримінальну драму про боротьбу з наркотиками, радше вона розповідає глядачам про успішний розвиток злочинного бізнесу. Сюжет оснований на реальній долі колумбійського наркобарона Пабло Ескобара. Серіал розповідає про його становлення главою одного з найбільших колумбійських наркокартелів, відомого як "Медельїнський кокаїновий картель".

Козеріг
Кадр з серіалу "Охотник за розумом"

Серіал: "Охотник за розумом"

Тому, що ви: впертий, жорсткий і переконливий.

Серіал розповідає про молодих агентів ФБР, які служать в спеціальному відділі, який займається виключно серійними вбивствами і згвалтуваннями. У центрі сюжету, дія якого починається 1977 року, коли вивчення кримінальної психології в ФБР тільки зароджувалося, – діяльність двох агентів, які опитують ув'язнених серійних вбивць з метою розуміння їх способу мислення, а також розкриття поточних злочинів.

Водолій
Кадр з серіалу "Кінець ***го світу"

Серіал: "Кінець ***го світу"

Тому, що ви: замкнутий, спонтанний і непокірний.

У центрі цієї британської романтичної комедії – історія двох колоритних підлітків зі складним минулим. Озброївшись ножем і кантрі музикою, Джеймс і Алісія вирушають в роуд-тріп і по дорозі потрапляють в колотнечі і знайомляться з вельми колоритними персонажами.

Риби
Кадр з серіалу "Рівердейл"

Серіал: "Рівердейл"

Тому, що ви: маніпулятивний, драматичний і чуйний.

Серіал розповідає про старшокласників, які проживають в невеликому і безпечному містечку Рівердейл. Багато хто думає, що життя в маленьких містечках нудне й одноманітне, оскільки, як правило, в них нічого не відбувається. Але виявляється, що Рівердейл зберігає в собі дуже дивні і містичні таємниці, про які більшість жителів навіть не замислюються. Саме їх і намагаються розгадати друзі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.